Aygun: Ölüm yolu oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun son günlerde sık sık yaşanan kazaların ardından Muratlı Çevre yolunun ölümü yolu olduğunu kaydetti.

Tekirdağ 27.09.2018 16:32:00 0
Aygun: Ölüm yolu oldu

Bu konuda defalarca önerge vermelerine rağmen yol üzerinde sinyalizasyon düzenlemesi ve gerekli alt yapı çalışmalarının yapılmadığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan “ Daha kaç vatandaşımızı kaybedeceğiz?  İki gün önce Muratlı Çevre Yolu Aşağı Sevindikli Mahallesi'nde meydana gelen kazada 1'i ağır 5 vatandaşımız yaralandı. Bugün meydana gelen kazada da Muratlı Yolu Macar Anıtı Mevkii'nde Gaffar Doğan adlı henüz 34 yaşındaki vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti, 1 vatandaşımız ağır yaralandı. Yaşamını yitiren vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralımıza acil şifalar dilerim” dedi.

 AK PARTİLİ VEKİLLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Ak Partili vekilleri Tekirdağ’lı vatandaşların can güvenliğini sağlamak üzere göreve çağırdığını kaydeden Aygun “Benim mücadelemi karalamak için değil, destek vererek, Tekirdağ'ın sorunlarını aşmak için çaba harcasınlar! Yazık oluyor vatandaşlarımıza...  En değerli hak olan yaşama hakkını koruyamıyoruz. Bizim vekil olarak görevimiz, can güvenliğini sağlamak için yetkilileri harekete geçirmektir. AKP'li vekiller, yaşama hakkının en önemli insan hakkı olduğunu asla unutmamalıdır!

Süleymanpaşa-Muratlı, Muratlı-Büyükkarıştıran karayolundaki asfaltlama tekniğinden kaynaklanan sıkıntıların giderilerek, mühendislerden alınacak rapor doğrultusunda kazaların önlenmesi gerekiyor.
Muratlı karayolundaki şerit çizgileri yol yüzey işaretlemeleri yapılmalıdır.Muratlı Çevre Yolu’ndaki trafik sinyalizasyonları ve yol ışıklandırması yapılmalıdır.Muratlı Karayolu’nda yayaların karşıdan karşıya geçmesi için gerekli olan refüj yapılmalıdır” diye konuştu.

Haber/Faik OÜnur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10