Yapılan yatırımlar için tanıtım gezisi düzenlendi

Malkara Belediyesi tarafından Muhtar eşleri ve CHP Kadın Kolları Üyelerine, Malkara'da yapılan yatırımların tanıtım gezisi düzenlendi.

Malkara 27.09.2018 17:32:00 0
Yapılan yatırımlar için tanıtım gezisi düzenlendi

Malkara'da düzenlenen gezide, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un eşi Seda Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert’in eşi Remziye Cömert, Celal Yılmaz’ın eşi Nezahat Yılmaz, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten yer aldı.

TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELENDİ

Tanıtım gezisi öncesi Muhtar eşleri ve CHP Kadın Kolları Üyelerine Lezz&ET (Mia) Restaurant’ta kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programının ardından muhtar eşleri ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Üyeleri Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Malkara'da tamamlanan ve devam eden yatırımlarını yerinde gezdi. Gezilen yatırımların ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul muhtar eşleri ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Üyelerini Belediye Meclis Odasında ağırladı.

DETAYLI BİLGİ VERİLDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muhtar eşleri ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Üyelerinin ziyaretinde, "4.5 yıldır görevdeyiz. 6 ay gibi süre kaldı görev süremizin dolmasına. 4.5 yıl önce yol arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Hemşerilerimizden destek ve oy istedik. Bunun karşılığında bazı vaatlerimiz oldu. Seçimlerden öne yapacağımız ana işleri ve diğer işleri belirttik. Bu geziler de devam edecek. Çünkü bayanların hem şehir hayatına hem de sosyal yaşama daha fazla katılmasını istiyoruz. Bu yüzden sizlerle böyle bir toplantı yapalım istedik. Bundan sonra yine sizlerin ve muhtarlarımızın aracılığıyla mahallelerinizde bu tip geziler yapmayı planlıyoruz. Umuyorum bu konuda da bizlere destek olursunuz. Hep beraber Malkara Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin yaptığı yatırımları Malkaralı hemşerilerimiz yerinde inceleme fırsatı bulur" dedi. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından toplantıda slayt sunumu eşliğinde muhtar eşleri ve CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Üyelerine yatırımlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Toplantıda yapılan slayt sunumunun ardından muhtar eşlerinin mahallelerine yapılmasını istedikleri çalışmaları Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a belirtip önerilerini sundular.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10