Muratlı'da 'Anne biliyor musun" etkinliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile anne ve anne adaylarına yönelik eğitim Etkinliği "Anne Biliyor musun'" projenin dördüncüsü Muratlı ilçesinin Yeşilsırt Mahallesinde düzenle

27.09.2018 18:27:00 0
Muratlı

Etkinliğe; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Başkan Danışmanı Nejat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu ve çok sayıda vatandaş katıldı.Etkinlikte konuşma gerçekleştiren Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe “ Böylesi seminerler geleceğimizi yeniden kurmak için önemli. Çünkü geleceğimiz çocuklarımızda. Anne- Bebek eğitimi son derece önemli' Ben, Büyükşehir Belediyesi'ne bu proje için teşekkür ediyorum. Eğitimin faydalı olmasını temenni ediyorum." dedi.

 

"SEMİNERİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Nebi Tepe'nin ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye takdim edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise; "Tüm etkinliklerde olduğu gibi, Anne Biliyor musun' Etkinliğine de Yeşilsırtlı kadınların yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. Göreve geldiğimiz günden bu yana önemli projeleri gerçekleştirdik. Tekirdağ, büyükşehir oluşunun ikinci ve üçüncü dönemlerinde Türkiye'nin önemli büyükşehirlerden biri olacaktır. Ben bu seminerin hayırlı olmasını temenni ediyor, hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

 

SEMİNER VERİLDİ

"Anne Biliyor musun'" eğitim programında, Ebe ve Doğuma Hazırlık Uzmanı Pınar Mallı tarafından anne adaylarına ve annelere gebelik, doğuma hazırlık ve doğum sonrası bebek bakımı hakkında doğru bilinen yanlışları anlattı. Pedagog- Aile Danışmanı Canan Şimşek Karabulut ise; mutlu gebelik dönemi, doğum ve doğum sonrası süreçte çocukların uyku, beslenme ve tuvalet alışkanlığı ile ilgili iletişim becerileri hakkında seminer verdi.  Etkinlik; gebelik, çocuk bakımı ve eğitimi konusunda soruların yanıtlanması ile katılımcılara çocuklar için hazırlanmış hediyelerin takdim edilmesinin ardından son buldu.  

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10