''Halkımızı sağlıklı yaşam için spora özendiriyoruz''

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hiking gezisi olarak adlandırılan doğa yürüyüşü vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.  Çatalca'nÄ?

Çerkezköy 1.10.2018 16:27:00 0

Doğa yürüyüşü Çatalca’da gerçekleştirilen etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket etti. Yaklaşık 8 kilometrelik doğa yürüyüşü Çatalca’nın Gümüşpınar Köyü’nde bulunan Kurşunlugerme Su Kemeri’nden başladı ve iki küçük dere geçildikten sonra Taş Ocağı’nda sona erdi. Etkinlik boyunca Özel Optimed Hastanesi sağlık ekibi de hazır bulundu.

ÇERKEZKÖYLÜLERİ SPORA TEŞVİK ETMEK İÇİN FARKLI ORGANİZASYONLAR DÜZENLİYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini ifade ederek; “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Bu vesile ile yürüyüş etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza ve yürüyüş boyunca yanımızda olan Özel Optimed Hastanesi sağlık ekiplerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10