Çorluspor 1947 evinde kayıp

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ikinci hafta karşılaşmasında Edirnespor deplasmanda konuk olduğu Çorluspor 1947'yi tek golle geçerek puanını altı yaptı.

Çorlu 2.10.2018 12:40:00 0
Çorluspor 1947 evinde kayıp

General Basri Saran Stadı'ndaki İstanbul bölgesinden Muhammed Ömür'ün yönettiği, yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Çağrı Yıldırım ve Eshan Kartal yaptığı, İlkay Selçik'in de dördüncü hakem olarak görev yaptı. Çorluspor 1947 karşılaşmaya Mehmet Üçüncü, Emir Akay, Oğuzhan Barkın, Serkan Söymemez, Burçin Görgen, Eray Doğan, Ahmet Özsülün, Sinan Yüksel, Abdubacar Kone, Rıza Burak Kahrıman, İbrahim Traure kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor İlkay Yazıcı, Uğurcan Köse, Gürkan Durmuş, Onur Atik, Barış Kasaroğlu, Omar Nuhu Bello, Furkan Taşdemir, Aykut Duran, Ozan Çetinkaya, Uğur Kapısız, Tolga Aydın kadrosu ile çıktı.

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. Karşılaşmanın 3’üncü dakikasında topla buluşan Uğurcan Köse şık bir vuruş gerçekleştirerek Edirnespor’u deplasmanda öne geçiren golü kaydetti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golü atlatan Çorluspor 1947 ilerleyen bölümlerde beraberlik için yüklendi. Gelişen ataklarda Traure ve Kone ile pozisyonlar bulan Çorluspor 1947 istediği beraberlik golünü bir türlü bulamadı.

PUANINI 6’YA ÇIKARDI

İlk devresi konuk ekip Edirnespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Edirnespor bulduğu skor avantajını korumaya çalıştı. Çorluspor 1947 organize ataklarla beraberlik ararken, Edirnespor ise ev sahibinin yüklendiği dakikalarda farkı ikiye çıkartıp rahatlamak istedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Edirnespor böylelikle 2'de 2 yaparak puanını 6'ya çıkartırken, Çorluspor 1947 ise ikinci haftayı da puansız geçti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10