Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 10 Ekim'de açılıyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Endüstriyel Fuarı bu yıl Trakya Kalkınma Ajansının katkıları ve proje ortaklığı ile 10-12 Ekim tarihleri arasınd

Çerkezköy 3.10.2018 18:43:00 0
Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 10 Ekim

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu yıl ikincisini düzenleyeceği Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 ile ilgili gazetemize bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, “ ÇTSO olarak geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın ilgi görmesi nedeniyle bu yıl Trakya Kalkınma Ajansının da katkılarıyla fuarın ikincisini düzenleyeceğiz. Geçtiğimiz yıl katılımcıların ve davetlilerin geri dönüşleriyle aldığımız olumlu izlenimler bu yıl ve gelecek yıllarda bizleri daha iyi yapmaya mecbur kılmaktadır. Çerkezköy sanayisi ile olduğu kadar ticareti ve ticaret erbabı ile büyümekte olan Türkiye'nin sayılı sanayilerinin yer aldığı bir kaç OSB'nin bulunduğu bir yerdir. Burada üreten firmaları tedarikçileriyle buluşturmak, özellikle yerli ve yerel üreticileri sanayici ile buluşturmak için düşünülmüş bir projedir. Bu projeye Trakya Kalkınma Ajansının destek vermesi, proje ortağı olması da ÇTSO'nun gücüne güç katarken, fuarın daha geniş kitlelere ulaşmak için odamız ve TRAKYAKA'da bu yıl bir ilke imza atacaktır. 

FİRMALARIN TANITIM KİTAPÇIKLARI DA HAZIRLANDI

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018’de yer alacak firmaların kendi iş kollarındaki üretimlerinin tanıtıldığı kitapçıklarında hazırlandığını belirterek;  ‘’Fuarı ziyaret edecek gerek tedarikçiler gerek vatandaşlarımızın firmalar hakkında gerekli bilgi sahibi olmaları için fuarda yer alacak her firma için özel kitapçıklar da hazırlandı. Fuara gelenler ziyaretçilere bu kitapçıklar verilecek” diye konuştu.

FUARA 50'YE YAKIN FİRMA KATILACAK

Danyeli, 50'ye yakın firmanın katılacağı fuarı üniversiteler, İŞKUR ve KOSGEB'te çözüm ortağı olarak yer alacağını kaydederek "Bu yıl fuarımıza aynı zamanda fuarın ilk günü 17 ülkeden Türkçe konuşan girişimciler de gelerek katılım sağlayacaklar. Bu yıl Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 çok hareketli ve renkli geçecek. Fuarın her bakımdan iyi geçmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Fuarımız  10 Ekim günü saat 11.00’de Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan tarafından açılışı  gerçekleştirecek. 47 firmanın yer alacağı fuar,10 -11 ve 12 Ekim tarihlerinde açık kalacak fuarı sabah saat 11.00’de açılacak akşam saat 20.00’e kadar açık kalacak” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10