''Bir fikrim var''

"Bir Fikrim Var Proje Yarışmasıyla İlgili İşbirliği" Protokolü Tekirdağ, Edirne, Kırklareli il müdürlükleri ile Trakya Kalınma Ajansı işbirliğiyle imzalandı. İmzalanan protokolle ortaÃ?

Tekirdağ 5.10.2018 12:20:00 0

Trakya Kalkınma Ajansı’nda yapılan imza törenine Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı.

“BİR FİKRİM VAR PROJE YARIŞMASI”,

 Protokol ile Trakya Kalkınma Ajansı ile Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğinde ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını kullanarak; girişimcilik, yaratıcı zekâ, bilimsel düşünme,  rekabet edebilme bilinciyle araştırmaya yöneltilmesi ve teşvik edilmesinin amaçlandığını kaydeden yetkililer; ‘’ Geçen yıl ilimizde, Mesleki ve Teknik Eğitim veren resmi ve özel okul/kurumlara devam eden öğrenciler arasında başlatılan “Bir Fikrim Var Proje Yarışması”, bu yıl itibarıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Tekirdağ ilinde faaliyetlerini sürdüren tüm ortaöğretim okul/kurumlarda uygulanan programlarda öğrenim gören öğrencilere yönelik planlandı’’ dedi.

ÜÇ İLDE UYGULANMASI HEDEFLENİYOR

Yetkililer, Tekirdağ’da 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilk defa uygulanan Bir Fikrim Var Proje Yarışması’nın, imzalanan bu protokolle 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında yaygınlaştırılarak üç ilde uygulanmasının hedeflendiğini de kaydetti.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10