Bu yıl 2'ncisi düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Hayvanları Koruma Derneği işbirliğiyle çocuklara hayvan sevgisi aşılamak, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık geliştirme amacıyla düzenlenen Mutlu Pati Şenliğ

Süleymanpaşa 5.10.2018 14:51:00 0
Bu yıl 2

SOKAK HAYVANLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİCİ BROŞÜR DAĞITILDI

Etkinlik kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde bulunan kedi ve köpekler için kurulan sahiplendirme çadırlarında Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanları ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıttı.

KÖPEK MAMASI PAKETLERİ HEDİYE EDİLDİ

Çocuklar akın ettiği 2. Mutlu Pati Şenliği’nde çocuklar için kedi ve köpek maması ödüllü Survivor parkur yarışması, çuval yarışı, kelebek kozası yarışı, yüz boyama, sosis balon ve çorap kukla yapım atölyesi gibi çok sayıda etkinlik düzenlendi.  Etkinlikte patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapılırken, yarışmalara katılan bütün çocuklara kedi ve köpek maması paketleri hediye edildi.

ARTIK BİR GELENEK HALİNE GELDİ

Hayvanları seven bir gençliğin oluşması için böyle etkinliklerin olması gerektiğine vurgu yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, , “Allah'ın yarattığı bütün canlıları seven bir Süleymanpaşalı gençlik olsun diye bu çocuklarımızı hayvanlarla bir araya getiriyoruz. Bir kesim her ne kadar hayvanlara can dostum diyorsa da bizim bütün canlılar can dostumuz. Bu şenliğin düzenli olarak yapılması için artık bir gelenek haline geldi. Bu nedenle çocuklarımız mutlu” dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Etkinlikte stantları gezerek çocuklar ve hayvanseverlerle bir araya gelen Eşkinat, Yaşamkent Sitesi’nde oturan ve bir köpeğin ameliyatı için kampanya düzenleyerek para toplayarak ameliyat olmasını sağlayan iki çocuğa ve Yaşamkent Sitesi Yönetimine teşekkür belgesi verdi.  

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10