GÖKBÖRÜ Takımı'ndan ziyaret

Türkiye'nin her yerinden ortaöğretim, lisans ve yüksek lisans eğitim düzeylerinde bulunan 158 takımın başvurduğu Teknofest İstanbul'a 'Ticari Roket Motorlu Yüksek İrtifa Kategorisi'nden â?

Çerkezköy 5.10.2018 15:28:00 0
GÖKBÖRÜ Takımı

Türkiye Teknoloji Vakfı önderliğinde ilki düzenlenen TEKNOFEST İstanbul’a Çerkezköy’den Gökbörü Roket takımı olarak katılan Pakize Narin Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Erdoğan Ulusoy, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Osman Kara öğrenciler Leyla Karaşin, Erkan Öztürk ve Seferi Özgenç, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyarette Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veysel Doğruyol da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüş öğrencilere başarılar diledi.

KAYMAKAM ABBAN’I DA ZİYARET ETTİLER

GÖKBÖRÜ Takımı öğrencileri ve öğretmenleri daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de hazır bulundu.

11 TAKIM ARASINA GİREN TEK LİSE TAKIMI OLDUK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Pakize Narin Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Erdoğan Ulusoy, TEKNOFEST İstanbul adında, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı ) önderliğinde Türkiye’de ilk defa bir festival düzenlendi. Festival kapsamında düzenlenen yarışmalardan olan “Ticari Roket Motorlu Yüksek İrtifa Kategorisi “ Roket yarışmasına “GÖKBÖRÜ” roket takımı olarak katıldık. Toplam 158 takımın başvuruda bulunduğu yarışmada finalde yarışmaya hak kazanarak 11 takım arasına giren tek lise takımı olduk’’ dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden  Kaymakam Abban ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere başarılarının devamını diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10