Murat Akay İYİ Parti'ye üye oldu

Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday adayı olacağını açıklayan Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay dün saat 16.00'da İyi Part

Çerkezköy 5.10.2018 19:00:00 0
 Murat Akay İYİ Parti

İYİ Partiye üyelik kaydını yaptıran İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Murat Akay, “ Bugün itibariyle siyasi yaşamımda yeni ve temiz bir sayfa açmış bulunuyorum. İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve ekibi ile Türkiye’nin geleceğine yön verecek bir siyasi hareket olduğunu gördüğüm için hem İYİ Parti’ye hem de Çerkezköy’e faydalı hizmetler yapmak için siyasi yaşamımı bundan böyle İYİ Parti çatısı altında sürdüreceğim. Partimize Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını diliyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğimin de bilinmesini istiyorum İyi Parti rozetini de gururla taşıyacağım” dedi.

 PARTİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin de, “Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den Belediye Başkan Ada Adayı olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay bugün partimize üye olmuştur. İYİ Parti çatısı altında yer alan Murat kardeşimize aramıza hoş geldiniz diyorum. Murat Akay yapacağı çalışmalar ile partimize büyük katkı sağlayacağına da inancımız tamdır. Partimizden Çerkezköy belediye başkan aday adaylığı resmi başvurusunu da önümüzdeki günlerde yapacaktır. Partimize, Çerkezköyümüze  ve şahsına hayırlı olmasını diliyorum. Partimiz ülke genelinde olduğu gibi ilimizde ve ilçemizde de  devamlı ivme kazanıyor. Partimiz çatısı altında yer almak isteyen vatandaşlarımıza kapımız her zaman açıktır” dedi. Turlin konuşmasının ardından Murat Akay’a parti rozetini taktı.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10