Karadavut görevi sungura devretti

Çerkezköy Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 1. Olağan Kongresi önceki gün saat 17.30'da Amfi Tiyatro yanındaki dernek binasında yapıldı. Tek aday ve tek liste olarak gidilen seçime 1

Çerkezköy 8.10.2018 20:03:00 0
Karadavut görevi sungura devretti

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından Derneğin Kurucu Başkanı Osman Karadavut faaliyet raporu, gelir gider hesap bilançosunu okudu. Yapılan oylama sonucu raporlar oybirliğiyle kabul edildi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Raporların ibrasının ardından konuşan Kurucu Başkan Osman Karadavut, “Derneğimizi 2016 yılının altıncı ayında kurduk. Bu gün gerçekleştirdiğimiz 1. Olağan kongremizin bulunduğu dernek binamızı da Çerkezköy Belediyesi’nden kiraladık. Dernek yönetimi olarak gerek üyelerimizin gerek üye olmayan hemşerilerimizin sıkıntılarının çözümü konusunda da özverili bir çalışma yaparak onların sıkıntılarının çözümüne yardımcı olduk.  Bundan böylede yeni yönetimde yer alan arkadaşlarımız aynı şekilde birlik ve beraberlik içinde çalışacaklardır. Biliyorsunuz Trakya’daki 5 Yozgatlı derneğimiz ile bir araya gelerek Trakya Yozgatlılar Derneği Federasyonu kurma çalışmalarımız var. Kısa süre içinde de inşallah bunu gerçekleştirmiş olacağız. Federasyonumuzun da merkezi Çerkezköy olacak. Ben bundan böyle de yeni seçilen arkadaşlarımız yanında olacağım ve gereken desteği de vereceğim” dedi.

 BAŞKANLIĞA EMİN SUNGUR GETİRİLDİ

Kongrede raporların ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek aday ve tek liste ile gidildi. Derneğin mevcut 188 üyesinde 101 üyenin hazır bulunduğu kongre açık oy usulü ile yapıldı.  Tüm üyelerin oybirliğiyle Emin Sungur ve listesi göreve getirildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Emin Sungur başkanlığındaki Çerkezköy Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu asil üyeliklerine, Osman Karadavut, Yusuf Güler, Elvan kılıç, Cevdet Demiryürek, Mehmet Duran ve Gültekin Demiryürek seçildiler. Denetim kurulu asil üyeliklerine de Burhan Koç, Ahmet Güler ve Mesut Sarı seçildi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Dernek başkanlığına seçilen Emin Sungur, “ Öncelikle tüm üyelerimize bizleri göreve layık görerek işbaşına getirmelerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu olarak bundan böyle de tüm üyelerimizle birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Sıkıntılarımızı birlikte çözüme kavuşturacağız. Derneğimizin kurucu Başkanı olan ve bizlere görevi devreden değerli başkanımız Osman Karadavut ve yönetimine yaptıkları hizmetler nedeniylede çok teşekkür ediyoruz. Onların izinden giderek derneğimizin daha iyi yerlere getirmek için de özverili şekilde çalışacağız. Kongremizin camiamıza Çerkezköy’ümüze ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10