Ergene Velimeşespor fırsat tepki

TFF 3.lig 1.grupta ilk kez kendi sahasında taraftarı önüne çıkan Ergene Velimeşespor hafta sonunda İstanbul temsilcisi Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan

Çerkezköy 8.10.2018 21:07:00 0
Ergene Velimeşespor fırsat tepki

STADYUMUN AÇILIŞI YAPILDI

Karşılaşma öncesi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kulüp Başkanı Adem Memiş ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmete giren stadyumunun açılışını gerçekleştirdi. Güzel ve güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya Ergene Velimeşespor taraftarı büyük ilgi gösterdi. Pazar günü saat 15,30’da Ergene Velimeşe Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Serkan Pınar yönetirken, yardımcılıklarını ise Kadir Beyaz, Sabri Öğe ve Alper Cesur yaptı. Ergene Velimeşespor karşılaşmaya 1. Ogün Çebi, 25. Emre Karadağ, 53. Rıdvan Türker, 14. Selçuk Baştürk, 6. Hayrullah Akyel, 3. Alişan Ural, 7. İbrahim Fatih Dilek, 5. Ali Emre Erhal, 9. Erçağ Evirgen, 10. Berat Eyüpoğlu, 23. Burhan Arman kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Tepecikspor ise 1. İbrahim Karaca, 77. Eray Açıkgöz, 22. Onur Demir, 62. Emrah Yollu, 38. Sami Gökteke, 20. Fırat Bozkurt, 23. Güney Polat, 6. Ali Han Aydın, 61. Semih Mustafa Usta, 7. Hakan Albayrak, 9. Onur Erdem Günel kadrosu ile mücadele etti.

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

Maça konuk ekip Tepecikspor başlarken, ilerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan Ergene Velimeşespor özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarda etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru kanatlardan Burhan ile ataklar geliştiren Ergene Velişemeşespor ileride ise Erçağ ile gol aradı. Ergene Velimeşespor’un yüklendiği dakikalarda konuk ekip Tepecikspor kontra ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında defansın arkasına atılan topta Hakan Albayrak müsait pozisyonu değerlendiremedi. İlk devrenin uzatma dakikalarında Hakan Albayrak’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ogün topu sektirdi. Dönen topu Ergene Velimeşespor savunması uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topla buluşan Fırat Bozkurt sert vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekip Tepecikspor’u öne geçirdi. Gelen golle birlikte karşılaşmanın ilk devresi de sonuçlandı.

BİR PUAN İLE AYRILDI  

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde şansız bir gol gören Ergene Velimeşespor taraftarının desteği ile beraberlik golünü aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Ergene Velimeşespor ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde penaltı kazandı. Topun başına geçen İbrahim Fatih Dilek düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Beraberliğin gelmesiyle birlikte maçta heyecanda arttı. Özellikle ikinci devre oyuna giren genç oyuncu Raşit’in çabalarıyla ceza sahası içinde pozisyon arayan Ergene Velimeşespor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise konuk ekipten Eray Açıkgöz ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlandı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10