Çerkezgücüspor'dan rahat galibiyet

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda temsilcimiz Çerkezgücüspor evinde Marmaracıkspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Çerkezgücüspo

9.10.2018 12:11:00 0
Çerkezgücüspor

MAÇA ETKİLİ BAŞLADI

Pazar günü Çerkezköy 23 Nisan Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili bir başlangıç yapmasını bildi. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezgücüspor konuk ekip Marmaraspor savunmasına zor anlar yaşattı. Sağlı sollu ataklar geliştiren Çerkezgücüspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 25’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Aydın Topçu şık bir vuruş gerçekleştirerek Çerkezgücüspor’u karşılaşmada öne geçirmesini bildi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezgücüspor galibiyet golünden beş dakika sonra ise Aykut Eren’in ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.

ÜÇ GOLLÜ GALİBİYET

Üst üste bulduğu iki golle rakibi karşısında rahatlayan temsilcimiz Çerkezgücüspor karşısında Marmaracıkspor ise toparlanmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Çerkezgücüspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstün futbolunu sürdüren Çerkezgücüspor farkı artırmak için mücadele ederken, Marmaracıkspor ise geliştirdiği cılız ataklarla farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında sahneye çıkan Tamer Karademir düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımının üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşma da Çerkezgücüspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10