Yaşlıları unutmadılar

Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaşlılar haftası dolayısıyla yaşlıları unutmadı. Dernek yönetimi, Yaşlılar Haftası kapsamında üyeleri ile bir araya gelerek aşure

Çerkezköy 9.10.2018 18:56:00 0
Yaşlıları unutmadılar

Önceki akşam Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirilen programda dernek üyesi üç yaşlı üyeye dernek tarafından hediye çekleri takdim edilirken, Vekaleten Dernek Başkanlığını yürüten Kenan Topçu ve Dernek Başkanı ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram yaşlılar haftası münasebetiyle konuşma gerçekleştirdi.

 

TOPLUMUN UYGARLIK GÖSTERGESİYLE EŞ ANLAMLIDIR

Bayram konuşmasında her insan için değişik anlamı ve önemi olan yaşlılığın aslında hayatın çok güzel ve özel bir dönemi olduğunu ifade ederek; ‘’ Geçmiş ile bugün arasında, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlılarımız hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen önem ve onların çözümü için gösterilen çaba, o toplumun uygarlık göstergesiyle eş anlamlıdır" dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10