Çalınan muslukların yerine plastik musluk takıldı

Malkara'da hayırseverler tarafından Göztepe Mezarlığı'na yaptırılan 6 çeşmenin muslukları, geçen hafta sonunda kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yerlerinden sökülerek çalınması

Malkara 10.10.2018 18:31:00 0
Çalınan muslukların yerine plastik musluk takıldı

ARIZALARI DA GİDERDİK

Konu ile ilgili açıklama yapan TESKİ Malkara saha sorumlusu Zekai Çilingir, mezarlıkta çalınan muslukların yerine bu kez çalınmaması için plastik musluklar taktıklarını belirtti. Göztepe Mezarlığı'nda bulunan hayrat çeşmelerinin musluklarını kırarak çalan hırsızların çeşmelerin suyunu da boşa akıttıklarını ifade eden Çilingir, ‘’Biz de kırılan tüm çeşme musluklarını bu sefer plastik musluk takarak hepsini yeniledik. Arızaları da giderdik. Halkımız mezarlıklara evden su getirmeden hayrat çeşmelerinden kullanabilir" ifadelerini kullandı.

 

EVDEN ARTIK SU TAŞIMIYORUZ

 

Mezarlığa dedesini ziyarete gelen vatandaşlardan Onur Akıncı, "Geçtiğimiz günlerde hayrat çeşmelerinin musluklarını çaldılar. Mezarlıkta bir damla su bulamadık. Şimdi plastik musluk takılmış. Bir vatandaş olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Şimdi musluklardan suyumuzu rahatça alabiliyoruz. Artık 5-6 kilometre giderek evlerimizden bidonlarla su almaya gerek kalmadı. Evden artık su taşımıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10