Yeşilköyspor'a konuk olacağız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta dördüncü hafta oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Ligde oynadığı iki karşılaşmadan da puan alamayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda YeşilkÃ

12.10.2018 16:08:00 0
Yeşilköyspor

SAAT 15.00’DE OYNANACAK

 

Ligde oynadığı 2 karşılaşmadan da puan alamayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda deplasmanda oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan Yeşilköyspor’a konuk olacak. Pazar günü Bakırköy Belediye 1.nolu sahada oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Özgür Sevinç yönetirken, yardımcılıklarını ise Kenan Gürsel, Ünal İpek ve Mirsat Sancaktar yapacak.

 

ÜÇ PUAN İSTİYORUZ

 

Bir önceki hafta Kartalspor maçı ertelenen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta içinde Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor ile hazırlık maçı yaptı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyamayan temsilcimiz son dakikalarda kalesinde gördüğü golle karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköy Doğanspor yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. 1911 Çerkezköy Doğanspor Başkanı Aktaş Güler “ Sezona kötü bir başlangıç yaptık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz yerlere takviye yaptık. İnşallah hafta sonunda Yeşilköy maçında istediğimiz oyunu sergileyerek üç puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

EDİRNESPOR DEPLASMANDA

 

Oynadığı üç maçı da kazanarak haftaya lider durumda giren Edirnespor ise deplasmanda bir puanı bulunan Çanakkale Dardanelspor’a konuk olacak. Pazar günü Çanakkale 18 Mart Stadyumunda saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Abdulbaki Ayyıldız yönetirken, yardımcılıklarını ise Derya Şanlıtürk, Ahmet Demiral ve Volkan Kırbaş yapacak. Ligde üç karşılaşmada iki galibiyet ve bir beraberlik alan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise deplasmanda son haftaların iddialı ekiplerinden Uzunköprüspor’a konuk olacak. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Burak Şahin’in yöneteceği karşılaşmada Oğuzhan Yazır, Alp Berkant Koray ve Uğur Beyaz yardımcı hakem olarak görev yapacak.

 

ÇORLUSPOR 1947 EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta rakibine mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara alan Bigaspor ise evinde dört puanı bulunan İstanbul temsilcisi Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Çağlayan Deveci, Baykal Tuna, Sinan Sinav ve Şevket Can Arslan hakem triosunun yöneteceği karşılaşma Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda saat 15.00’de oynanacak. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Çorluspor 1947 ise evinde ligin dibinde yer alan İstasyonspor’u konuk edecek. Puansız iki ekibin mücadelesi Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Ahmet Can yönetirken, yardımcılıklarını ise Cengiz Damar, Kaan Ergin ve Hakan Tezcan yapacak.

 

TEKİRDAĞSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Ligde üç karşılaşmada bir galibiyet elde eden Kavaklıspor ise evinde Biga Adaspor ile üç puan mücadelesi verecek. Karşılaşmayı Volkan Uçkan yönetirken, yardımcılıklarını ise Erhan Tuna, Batuhan Bulut, Ertuğrul Kösterelioğlu yapacak. Naim Süleymanoğlu Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15,00’de başlayacak. Oynadığı iki karşılaşmada altı puan toplayan Modafenspor ise evinde Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Alemdağ Stadyumunda oynanacak olan karşılaşamayı Süleyman Bahadır yönetecek. Bahadır’ın yardımcılıklarını ise Arzu Görgün, Burak Özer ve Talha Öztürk yapacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10