Bal üreticilerinden anlamlı ikram

Tekirdağ Arıcılar Birliği Çerkezköy ve Kapaklı Temsilcisi Gürsel Ceylan ve beraberindeki arı yetiştiricileri ile birlikte önceki gün Çerkezköy Yaşlı Bakım Merkezi ve Türkiye Sakatlar Derneği Ç

Çerkezköy 13.10.2018 17:34:00 0
Bal üreticilerinden anlamlı ikram

50 KAVANOZ BAL BAĞIŞLADILAR

 

Tekirdağ Arıcılar Birliği Çerkezköy ve Kapaklı ilçe temsilciliği üyeleri ürettikleri ürünlerini tanıtmak hem de yaşlı vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenledikleri ziyarette getirdikleri 50 kavanoz balı Çerkezköy Yaşlı Bakım Merkezi’ne bağışladılar. Çerkezköy Yaşlı Bakım Merkezi Müdiresi Hüda Ceviz ise bu jest ve ziyaret için teşekkür etti. Bakım merkezinde 89 vatandaşa hizmet verdiklerini kaydeden Ceviz “ Merkezimin 100 kapasitesi bulunuyor. 50 çalışanı ile 89 bakıma muhtaç yaşlı bireye hizmet sunan merkezde sağlık çalışanları ve bakıcılar 3 vardiya şeklinde çalışıyor” dedi.

 

“KALİTELİ BAL ÜRETİYORUZ”

 

Tekirdağ Arıcılar Birliği Çerkezköy Temsilcisi Gürsel Ceylan bu yıl artış gösteren yağışlara bağlı olarak düşük verimli bir sezonu arkalarında bıraktıklarını ifade etti. Birliğe Kapaklı ve Çerkezköy’den 45 arıcının üye olduğu kaydeden Ceylan “ Istranca Ormanları dolaylarında üretim yapıyoruz. Popülasyonu geniş bir bölgede arılar çok fazla çiçeğin özüne ulaşabiliyor. Bu sayede de üreticiler olarak bal elde ediyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Arıcılar daha sonra getirdikleri ballı bisküvi ve bal döneri yaşlılara ikram etti. Üreticiler daha sonra ise Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek Başkan Hayrettin Çetinkaya ve üyelerle bir araya geldiler. Ziyarette konuşan Ceylan özel insanların her zaman yanlarında olduklarını kaydettiler. Ziyaretten ötürü Tekirdağ Arıcılar Birliği Çerkezköy ve Kapaklı Temsilcisi Gürsel Ceylan ve beraberindeki arı yetiştiricilerine teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ Bugün bizleri ziyaret ederek ürettiğiniz balları takdim ettiniz. Hepinize üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10