Ülkü ocakları futbol turnuvası tamamlandı

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ve Merhum Onur Kırmacı Futbol Turnuvası'nda final maçında

Kapaklı 15.10.2018 16:13:00 0
Ülkü ocakları futbol turnuvası tamamlandı

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Geleneksel Şehit Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ve Merhum Onur Kırmacı Futbol Turnuvası’nda, Has Acarlar birincilik madalyasının sahibi oldu.

 

HAS ACARLAR ŞAMPİYON OLDU

 

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ve 14 takımının mücadele ettiği turnuvanın final maçı önceki akşam gerçekleştirildi. Rakiplerini mağlup eden Has Acarlar ve Konak İdman Yurdu takımları finale yükselen ekipler oldu. Final maçında ise rakibine karşı daha iyi bir oyun ortaya koyan Has Acarlar karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Konak İdman Yurdu ikinci olurken, Mesken Spor Kulübü üçüncü oldu.

 

TEBRİK ETTİLER

 

Turnuvanın ardından dereceye giren takımları tebrik eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç ve Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci; takımlara kupa ve madalyalarını dağıttılar. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya, centilmence bir oyun sergilediklerinden dolayı diğer takımlara da şükranlarını sunduğunu belirtti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10