Taşyasan: Saray'ı birlikte yönetmek için yola çıktım

Saray Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Saray Şubesi yöneticilerinden Abdül Taşyasan için dün Saray Restaurantta aday tanıtım toplantısı gerç

Saray 18.10.2018 18:34:00 0
Taşyasan: Saray

Abdül Taşyasan’ın aday adaylığı tanıtım programına CHP Saray ilçe yönetimi, partililer, CHP Saray belediye başkan aday adayı Ergun Er, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, esnaflar ve STK temsilcileri katıldı. Abdül Taşyasan kahvaltı programında masaları dolaşarak davetlilerle de yakından ilgilendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Saray Belediye Başkan aday adayı Abdül Taşyasan “ Değerli konuklarım öncelikle bu gün burada  sizlerle bir araya gelmek için düzenlemiş olduğumuz  kahvaltı programına katılmanızdan dolayı şahsımı onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta içinde Mart 2019 ‘da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Saray Belediye Başkanlığına talip olarak aday adaylığımı açıklamıştım. Bugün de bu tanıtım toplantısında bir kez daha aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Aday adaylık süreci sonunda eğer aday olurda seçilirsem Saray’ı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Ben değil biz yönetiyoruz olacağız. Yönetime vereceğiniz katkılarla da sizlerin de yapılan hizmetlerde payınız olacağını bilmenizi istiyorum. Bu nedenle Sarayı birlikte yönetmek için yola çıktım ve ilçemizde çözülmeyen problemleri hep birlikte el ele gönül gönüle vererek çözüme kavuşturacağız. Şunu da açık

 

Yaşadığımız yerin problemlerini ve ihtiyaçların çok iyi bilen birisiyim. Ben ve ekibim bunların hepsini çözüme kavuşturacaktır. Saray halkımızın sıkıntılarının çözümü ve ilçenin daha iyi yerlere taşınması için bu göreve talip olduk” dedi.

 

HERKESİME EŞİT HİZMET VERİLECEK

 

Saray’ın tarihi bir kent olmasına rağmen bugüne kadar beklenen yere ulaşamadığını kaydeden Taşyasan “ Bu nedenle Saray’ımızın beklenen yerde olması için aday adayı olduğumda projelerimi açıklayacağım. Seçildiğim takdirde de gerçekten Sarayı’mızın daha yaşanılabilir bir kent olması için canla başla çalışacağım ve her kesimin Belediye Başkanı olacağım. Saray’da doğduk ve burada yaşıyoruz. Gelecek kuşaklara daha iyi ve yaşanılır bir kent bırakmak da bizlerin görevidir  bu nedenle  mutlu insanların yaşadığı her alanda daha gelişmiş bir Saray için varım” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10