Akay muhtarları yemekte ağırladı 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Cumhuriyet meydanında 19 Ekim Muhtar Günü töreninin ardından mahalle muhtarlarını öğle yemeğinde ağırladı. Muhtarların gününü kutlayan Başkan Vahap Ak

Çerkezköy 20.10.2018 13:54:00 0
Akay muhtarları yemekte ağırladı 

Yalı Restaurantta 11.30’da gerçekleştirilen öğlen yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile basın mensupları katıldı. 

 

SIKINTILARINI AKAY’A İLETTİLER

 

Muhtarlar onuruna verilen öğle yemeğinde mahalle muhtarları kendi mahalleleri ile ilgili istek, talep ve şikayetlerini Belediye Başkanı Vahap Akay’a  aktararak, yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Çerkezköy’de bulunan avcıların atış poligonu isteğini Akay’a iletti.  

 

“MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

 

Çerkezköy’de kaçak yapılaşma ile ilgili çalışmalar başlattıklarını kaydeden Akay “ belediyeye ve hazineye ait kaçak yapıları yıkıyoruz. Bu alanlara yapı yapanlar 1.1.2018 tarihinde yapılaşmaya başlayan imar kayıt belgesiyle bizlere cevap veriyorlar. Bizde uydudan kendilerine kaçak yapı olduğunu gösteriyoruz. Şuan itibariyle Ambardere’den başladık ve tüm ilçe merkezinde belediyeye alanları, hazine alanlarını yıkacağız. Kısacası imar barışı sıkıntısını aşmak için mücadele edeceğiz” dedi. 

 

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI 

 

Yemeğe katılan muhtarların gününü de kutlayan Akay “Muhtarlarımız demokrasinin ilk halkası, vatandaşlarımızla resmi kurumlarımız arasındaki en önemli bağ, danışma ve istek merkezidir. Bu bilinçle muhtarlarımızı yönetim anlayışımızın bir parçası olarak görüyoruz. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Sağlık, sıhhat içerisinde inşallah görev yapmak nasip olur” diye konuştu. Yemeğin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından mahalle muhtarlarına günün anısına çiçek takdim edildi. 
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10