Ereğli'de gıda denetimleri sürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda denetimleri kapsamında marketleri ve süpermarketleri denetlemeye devam ediyor.

Marmara Ereğlisi 22.10.2018 17:21:00 0
Ereğli

Halk sağlığını korumak ve kollamak amacıyla yapılan denetimlerde etiket, tarife, fiyat ve ürün kontrolü yapıldı. Ekipler, kurallara uyan işletmelere teşekkür ederken, kurallara uymayan işletmeleri ise uyararak eksikliklerin tamamlanmaması durumunda cezai yaptırım yoluna gidileceğini kaydetti.

 

DENETİMLER PERİYODİK OLARAK DEVAM EDECEK

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, halk sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirterek; “Halk sağlığını korumak ve işyerlerinin daha sağlıklı ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde eksikleri tespit edilen işyerlerine tebligat vermek suretiyle gerekli uyarılar yapıldı. Market ve süpermarketlerde yapılan denetimlerde etiket, tarife, fiyat ve ürün kontrolüne özen gösterildi. İlçemiz genelinde yapılan denetimler periyodik olarak devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10