''Baş Belaları'' adlı tiyatro oyunu Kapaklılılarla buluştu

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, düzenlenen kültür sanat etkinlikleri devam ederken önceki gün de Baş Belaları adlı tiyatro oyunu gösterime sunuldu.

Kapaklı 24.10.2018 13:53:00 0

Önceki gün saat 20:00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gösterine sunulan tiyatro oyununa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, ÇOSB Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İnce ve çok sayıda vatandaş katıldı. İki perdelik 120 dakika süren komedi oyunu ücretsiz olarak gösterime sunuldu.

 

TİYATRO OYUNUNUN KONUSU ŞÖYLE

 

İrfan Kangı yönettiği ve YosiMizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver’in rol aldığı Baş Belası Tiyatro oyununun konusu aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatları ne kadar değişebilir ve nasıl mahvolabilir? Kerem'le mutlu bir birlikteliği olduğunu zanneden Meltem aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner'den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem'i göndermesine yardım etmesini isterse ortaya büyük bir karmaşa ve komedi çıkar mı? sorularını tiyatro severlere kahkahalar eşliğinde cevapladı.

 

BİR TİYATRO EKİP ÇALIŞMASIYLA VAR OLUYOR

 

Oyun sonrasında kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’Tiyatro eğlence ve ilham kaynağı. Tiyatro çok önemli bir sanat. Böyle bir yeteneğe sahip olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Sizleri sahnede görüyoruz ancak bir tiyatro ekip çalışmasıyla var oluyor. Oyunun görünmeyen tarafındaki arkadaşlarımızın da emeğine sağlık’’dedi. 

 

HAYATIN GİZİNİ, DAHA ÇOK BİR TİYATRO SAHNESİNİN DERİNLİĞİNDE KAVRAYABİLİYORUZ

 

Tiyatronun yaşamı farklı yönleriyle görülmesini sağladığını ifade eden Mandalı; ‘’Hayatımızdan kesitlerini gözümüzün önüne alarak bizlere ışık tutuyor. Hayatın gizini, daha çok bir tiyatro sahnesinin derinliğinde kavrayabiliyoruz. Sayenizde halkımızla birlikte çok keyifli bir akşam geçirdik. Kırmızı perdelerimiz hiç eksik olmasın.” ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından, Baş Belaları tiyatro oyunu oyuncularına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından çiçek verildi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10