Dereceye girenler ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün her yıl geleneksel olarak firmalar arası düzenlediği Futbol ve Tenis Turnuvası bu yıl da büyük ilgi gördü. Sona eren futbol turnuvasına 23 fi

Çerkezköy 24.10.2018 16:11:00 0
Dereceye girenler ödüllendirildi

Önceki akşam saat 18.00’de Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde faaliyet gösteren Pırıltım Restaurant’ta düzenlenen ödül töreninde ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve bazı sanayi kuruluşlarının yöneticileri, ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri ile turnuvalarda dereceye giren takım ve sporcuları yer aldı.

 

GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ BU TURNUVALAR GELECEK YILLARDADA DEVAM EDECEK

 

ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, “ Çok kıymetli firma temsilcileri, bölge çalışanları, turnuva katılımcıları ve değerli basın mensupları, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak, bölgemizde birlik ve dayanışmayı arttırmak yönünde gerçekleştirdiğimiz Futbol ve Tenis Turnuvası ödül törenimize hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Bölgemizde sosyal sorumluluk anlayışıyla düzenlenen bu etkinliğimize katkılarından dolayı başta firma yetkilileri ve tüm katılımcılarımız olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Futbol ve Tenis Turnuvası kapsamında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen komite üyelerimize ve hakemimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu turnuvanın siz değerli katılımcılarımızın ilgi ve desteğiyle gelecek yıllarda da sürmesi temennisiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

 

ÖDÜL TÖRENİ
 

Elay’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Futbol turnuvasında dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay’ın elinden alırken,  tenis turnuvasında dereceye girenler ise kupalarını ve ödüllerini ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın elinden aldı. Törende ayrıca turnuva komite üyelerine ve futbol turnuvası hakemlerine de sağladıkları katkıdan dolayı hediye verildi. Komite üyeleri ve hakemlere de hediyeleri ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri tarafından verildi. Ödül ve kupa töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

 

FUTBOL’DA DERECEYE GİRENLER
 

ÇOSB Futbol Turnuvası’nda Hattat Traktör birinciliği elde ederken,  Vem İlaç ikinciliği, Hema Endüstri  ise üçüncülüğü elde etti. Turnuvada 45 golle Gol Kralı Hattat Traktör takımından Şefik Karadeniz olurken, turnuvanın en centilmen takımı Teleset oldu. Yılın kalecisi ise Hattat Traktör Takımı’nın  kalecisi  Erkan Patan oldu.

 

TENİSTE DERECEYE GİRENLER
 

Tenis turnuvasında da yeni başlayan erkekler kategorisinde Mehmet Ay birinci, Özhan İnci ikinci oldu. İleri Seviye Erkekler Kategorisinde de Emircan Göndoğan birinci, Göktuğ Seyhan ikinci oldu.Bayanlar Kategorisinde Perihan Alp birinci, Nevin Baykal ikinci oldu. Karışık çiftler kategorisinde Göktuğ Seyhan-Helina Graystone birinci, Adem-İsmigül Hiçyılmaz çifti ikinci oldu. Çift erkekler kategorisinde Göktuğ Seyhan-Oğuzhan Deme birinci, Adem Hiçyılmaz ve Tayfun Uz ikinci oldu.

 

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

 

Ödül töreni sonunda da ödül alanlar ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdür Mehmet Özdoğan, ÇOSB birim müdürleri ve firmaların yöneticileriyle birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10