Akülü sandalye yardımları sürüyor

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe genelinde ikamet eden engelli vatandaşlara yapılan yardımlar devam ederken yardımlara bir yenisi daha eklendi. Yapılan yardımlar kapsamında Akülü Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan v

Kapaklı 24.10.2018 16:26:00 0
Akülü sandalye yardımları sürüyor

Akülü tekerlekli sandalye verdikleri vatandaşların ailelerinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

 

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ İLE BÜTÜNLEŞMELİYİZ

 

Mandalı, sosyal belediyecilik anlayışıyla daima ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek “Engelli vatandaşlarımıza akülü sandalyelerini teslim ettik. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey de birer engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımız ile bütünleşmeli, engelleri birlikte ortadan kaldırmalıyız. Biz Belediye olarak bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz. Araçlarımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve sabırlar diliyorum. Her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10