29 Ekim coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında fener alayı yapılacakken, Derya Uluğ ve Suzan Kardeş sahne al

Marmara Ereğlisi 25.10.2018 16:13:00 0
29 Ekim coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet Bayramı için düzenlenecek etkinlikler kapsamında Yeniçiftlik Mahallesi’nde 28 Ekim Pazar akşamı fener alayının ardından pop müziğinin sevilen sanatçısı Derya Uluğ sahne alacak. Sultanköy Mahallesi’nde ise 29 Ekim Pazartesi akşamı fener alayının ardından Balkan ve Rumeli şarkılarının vazgeçilmez yorumcusu Suzan Kardeş sahne alacak. Konserlerin sunuculuğunu ise Hakan Doğanay yapacak.

 

‘’TÜM HALKIMIZ DAVETLİ’’

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Cumhuriyet Konserlerine ve fener alayı etkinliklerine tüm vatandaşları davet ederek "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılını düzenleyeceğimiz etkinliklerle coşkuyla kutlayacağız. Fener alayları ile ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Efendiler Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz' sözüyle 28 Ekim’de ilçemizde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başlayacak. 28 Ekim Pazar akşamı saat 19:30’da düzenleyeceğimiz Fener alayının ardından eski pazar yeri alanında pop müziğinin sevilen sanatçısı Derya Uluğ konseri gerçekleştirilecek. Cumhuriyetimizin ilan edildiği 29 Ekim’de ise Sultanköy Mahallemizde saat 19:30’da düzenleyeceğimiz fener alayının ardından Atatürk Parkı’nda Balkan ve Rumeli şarkılarının vazgeçilmez yorumcusu Suzan Kardeş sahne alacak. Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşayacağımız ve gelecek nesillere Cumhuriyet sevgisini, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlılığımızı yüksek sesle haykıracağımız etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10