Turlin: Partimizin birinci yılını gururla kutluyoruz

Meral Akşener'in genel başkanlığında kurulan İYİ Parti'nin 1'inci kuruluş yıldönümü Çerkezköy'de  düzenlenen törenle kutlandı. Törenin ardından ilçe yönetim kur

Çerkezköy 25.10.2018 19:08:00 0
 Turlin: Partimizin birinci yılını gururla kutluyoruz

Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan İYİ Parti’nin 1’inci kuruluş yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de düzenlenen törenle kutlandı.

 

ÇELENK SUNUMU YAPILDI

 

Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören İlçe Başkanı Cemalettin Turlin’in  Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

 

İYİ PARTİ ZOR ŞARTLAR ALTINDA KURULDU

 

Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenin ardından İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri parti binasında bir araya geldi. Günün anlam ve önemine değinen bir basın açıklaması yapan Turlin; “İYİ Parti bir yıl önce çok zor şartlar altında kuruldu.28 Ekim 2017 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi önderliğinde kıymetli kurucular kurulunun ateşten gömlek giyerek binbir gayret ve zorluklar içerisinde kurduğu, içinde millet ve sevgi olan, gelecek kuşaklara sorumluluk ve bilinç içerisinde kurulan İYİ Parti’nin yedi ay gibi çok kısa bir süre içerisinde aziz milletimizin teveccühüyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 43 Milletvekili ile parlamentoya girmiştir. Bu vesile ile bizlere kurulduğumuz günden itibaren emeğinden, aşından, işinden, yavrusundan feragat ederek destekleyen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Bugün Atatürk’ün huzurunda başımız dik, alnımız açık, göğsümüzü kabartarak çelengimizi koyduk. İYİ Parti bir başarının öyküsünün adıdır.”dedi.

 

YEREL SEÇİMLERDE PARTİMİZİN OYLARINI ÜST SEVİYELERE ÇIKARTACAĞIZ

 

Turlin; ‘’Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde yani yerel seçimlerde partimizin ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde ve ilçemizde de belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği kazanması için sıkı bir çalışma yapılacaktır. Yerel seçimlerde partimizin oylarını daha üst seviyelere çıkartmak için sıkı bir çalışma başlatacağız. İYİ parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak bizler ilçemizde ve bölgemizde partimizin başarısı için canla başla çalışacağız ve inanıyoruz ki yapacağımız çalışmalarımızla başarılı sonuçlar alacağız. Bugün partimizin birinci yılını kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz genel seçimlerde partimi saflarında yer alan ve destek veren  ve vermeyen tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İYİ Parti kısa zaman içinde Türkiye’nin merkez partisi olacaktır” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10