Derbi Pazar günü oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta altıncı hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Geçtiğimiz hafta Bigaspor'u mağlup ederek ilk üç puanını alan temsilcimiz 1911 Ç

26.10.2018 17:25:00 0
Derbi Pazar günü oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

 

TEKİRDAĞ DEPLASMANINA ÇIKACAK

 

Geçtiğimiz hafta evinde Bigaspor’u tek golle geçerek ilk üç puanı ile tanışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Tekirdağ derbisinde Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Atakan Kozik yönetecek. Kozik’in yardımcılıklarını ise Burak Menteşe, Ozan Gürleyük ve Emre Koç yapacak. Ligde Tekirdağspor bir galibiyet üç beraberlik ve tek yenilgi ile altı puanla yedinci sırada bulunuyor.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yönetimi “ Geçtiğimiz hafta Bigaspor’u mağlup ederek şeytanın bacağını kırdık. Bu hafta ise Tekirdağ derbisinde Tekirdağspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu hafta deplasmanda oynanacak olan Tekirdağspor maçına davet ediyoruz” dedi.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde 11 puanla liderlik koltuğunda oturan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise deplasmanda Kavaklıspor’a konuk olacak. Kavaklıspor ise ligde oynadığı beş karşılaşmada iki galibiyet elde ederek altı puanla sekizinci sırda bulunuyor. Naim Süleymanoğlu Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Talha Öztürk’ün maçta yardımcılıklarını ise Hasan Hüseyin Yazıcılar, Doğacan Arslan ve Metin Ataş yapacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Çorluspor 1947 ise evinde 10 puanla ikinci sırada bulunan Kartalspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Zeki Erdem Şen yönetecek. Maçta yardımcı hakemler ise Hakan Adlı, Hakan Can Yılmaz ve Tayfun Güz olacak. Ligde on puanla üçüncü sırada bulunan Modafenspor ise evinde sekiz puanla altıncı sırada bulunan Adaspor’u konuk edecek. Alemdağ Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlarken, maçı Enver Aydın, Enes Seymen, Osman Karatay ve Mutluhan Çırakoğlu hakem triosu yönetecek.

 

ÇANAKKALE EVİNDE OYNAYACAK

 

Ligde üç maçını kazandıktan sonra iki maçını kaybeden Edirnespor ise hafta sonunda deplasmanda on puanla dördüncü sırada yer alan Yeşilköyspor’a konuk olacak. Bakırköy Belediye Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Emre Küçük, Kadir Devrim, İsa Sütçü ve Burak Akyel’in yöneteceği karşılaşma ise Bakırköy Sahası’nda oynanacak. Beş puanla on birinci sırada bulunan Uzunköprüspor ise evinde altı puanla dokuzuncu sırada kendisine yer bulan Bigaspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Furkan Çelik yönetirken, yardımcılıklarını ise Kenan Gürsel, Atahan Kalenci ve Özgür Sevinç yapacak. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Çanakkale Dardarelspor ise evinde ligin puansız ekibi İstasyonspor’u konuk edecek. Pazar günü Çanakkale 18 Mart Stadyumunda oynanacak oln karşılaşmayı Fatih Okhan yönetirken, yardımcılıklarını ise Muharrem Güzel, Rahim Sarıdede ve Volkan Uçkan yapacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10