Süper Ligde 5.hafta oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde beşinci hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya averajla lider durumda giren Kapaklıspor deplasmanda Malkara 14 Kasımspor'a konuk olurken, averajla ikinci sırada yer ala

26.10.2018 17:48:00 0
Süper Ligde 5.hafta oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda altı karşılaşma oynanacak.

 

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

 

Oynadığı dört karşılaşmayı da kazanarak averajla liderlik koltuğunda oturan Kapaklıspor hafta sonunda altı puanla yedinci sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Pazar günü Malkara 14 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

“ÜÇ PUAN İLE DÖNECEĞİZ”

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Ligde oynadığımız dört karşılaşmayı da kazanarak liderliğimizi sürdürüyoruz. Bu hafta ise zorlu Malkara deplasmanına çıkacağız. Zorlu bir deplasman olduğunu biliyoruz. Fakat futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılıp yolumuza kayıpsız olarak devam etmek istiyoruz.Malkara deplasmanından üç puan ile döneceğiz” dedi.

 

EREĞLİ EVİNDE

 

Kapaklıspor’u takibini sürdüren Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde üç puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor’u konuk edecek. Ereğli Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Dokuz puanla üçüncü sırada bulunan Saray Belediyespor ise deplasmanda altı puanlı 100.Yılspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. Dokuz puanla dördüncü sırada bulunan Çorlu Kültürsopr ise evinde üç puanla onuncu sırada bulunan Sağlamtaşspor ile karşı karşıya gelecek. Çorlu Belediye şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada saat 14.00’de başlayacak. Dokuz puanla beşinci sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ise deplasmanda dört puanla Büyükyoncalıspor’a konuk olacak. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 15.00’de başlayacak.

 

ÜÇ PUAN İSTİYORUZ

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kapaklı Sitespor ise evinde puansız 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta Ergene deplasmanında kötü bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyeti taraftarımıza unutturmak ve yükselişe geçmek için bu hafta evimizde 1461 Karadenizspor’u mağlup etmemiz gerekiyor. Ben futbolcu kardeşlerimin bu maçtan üç puan ile ayrılacaklarını umuyorum. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10