Çocukları bu hale nasıl getirdiler

Suça sürüklenen yaşları 12 olan iki kız çocuğu Çerkezköy Kapalı Pazar yerinde tezgah açan kardeşini ziyarete giden Şeyma Şahin'in içinde iki bilezik, para ve kredi kartlar olan çantasını so?

Çerkezköy 26.10.2018 18:07:00 0
Çocukları bu hale nasıl getirdiler

İddiaya göre suça sürüklenen iki kız çocuğu önceki gün saat 14.40 sularında Çerkezköy Kapalı Pazar yerine gelerek pazarda tezgah açan kardeşini ziyarete giden Şeyma Şahin’i takibe aldı. Şahin’in çantasını yere bıraktığını gören çocuklar, kaşla göz arasında çantayı çaldılar. Saniyeler içerisinde hırsızlığı gerçekleştiren suça sürüklenen çocuklar hızla Pazar yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

 

PES DEDİRTTİ

 

Bir süre sonra çantasını göremeyen Şeyma Şahin ise telaşta etrafa koşturarak durumu zabıtaya bildirdi. Suça sürüklenen çocukların soğukkanlı tavırları “bu kadarına da pes” dedirtirken, tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu kaydeden Şeyma Şahin ise çantasında iki adet bilezik, bir miktar para ve kredi kartları olduğunu kaydetti.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri küçük çocukları bu yaşta hırsızlığa iten gözü dönmüşleri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatırken,

bu çocukların daha önce bir suça karışıp karışmadıklarını ise mercek altına aldı.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10