Uğur Okulları'ndan 95. yıl etkinliği

Çerkezköy Özel Uğur Okulları tarafından cumhuriyetin ilanının 95'inci yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Çerkezköy özel Uğur Okulları Ortaokul ve Lise öğretmen ve öÄ?

Çerkezköy 28.10.2018 19:27:00 0
Uğur Okulları

Önceki gün okul bahçesinde düzenlenen kutlama programına Uğur Okulları ortaokul ve lise öğrenci velileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

CUMHURİYETİ YAŞATMAK HER TÜRK VATANDAŞININ ASLİ GÖREVİDİR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal; ’’Türk milletinin kurtarıcısı, Türkiye Devletinin kurucusu ve Türk milletinin ulu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını Cumhuriyetimizin 95.yılını kutladığımız bu mutlu günde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Sevgili gençler, Türk milletinin yüce lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserimdir diyerek kurduğu Türkiye Cumhuriyetini korumak, cumhuriyeti yaşatmak her Türk vatandaşının asli görevidir. Tüm cumhuriyet çocuklarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun’’ dedi.

ŞİİRLER OKUNDU

Zenginal’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 5-A sınıfı öğrencisi Toprak Jiyan Aslan Akdeniz’e Doğru adlı şiiri okudu. Daha sonra Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin Yavuz 29 Ekim’in Bizdeki Yeri adlı metni okumasının ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdem Civelek tarafından Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileriyle hazırlanan oratoryo gösterisi sunuldu.  12-D sınıfı öğrencisi Aleyna Nur Uluer tarafından 29 Ekim adlı şiirin okunması ve Müzik Öğretmeni Selin Öner’in yönetiminde hazırlanan okul korosunun ve okul müzik grubunun konseri ile Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni son buldu.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10