Nuhoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Ergene'de esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ergene 1.11.2018 12:07:00 0
Nuhoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Nuhoğlu, sorunlarla ilgili notlar alırken, başkan olduğu takdirde problemlerin çözümü için elinden gelen çalışmayı yapacağı sözünü verdi. Esnafa bereketli kazançlar dileyen Nuhoğlu “ Yıllarca Ergene’nin sorunlarını beraber paylaştık. 2 Ekim’de görevimden ayrılarak yeni bir süreç oluştu. Cumhuriyet Halk Partisinden Ergene Belediye başkan aday adaylığı için ilçe teşkilatına başvurumu yaptım. Amacım halkımıza yaşanabilir bir kent yaratmaktır. Vatandaşımızın vermiş olduğu paraları yöneterek hizmet yapmak istiyoruz. Doğru yerde, doğru harcamalar yapmak istiyoruz. Benim bu ülkeye borcum var. Ben bu sorumluluk ve bilinç ile bu adımı attım. Benim derdim siyasete küsmüş, ayrıştırılmış, uzaklaştırılmış hemşerilerimle kucaklaşıp onlarla ve CHP’li kardeşlerimle yeni ve sorunsuz bir Ergene yaratmadır. Sizler beni düşünmeyeceksiniz, ben sizi düşüneceğim” diye konuştu.

 

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORSUNUZ”

 

Nuhoğlu daha sonra ise Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Türkiye Muhtarlar Derneği Ergene temsilciliği ve Ergene Tunceli-Erzincan-Bingöl Birlik Beraberlik Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye Muhtarlar Derneği Ergene Temsilciliği ziyaretinde konuşan Nuhoğlu “ Vatandaşlarımıza ve mahallemize doğru hizmet vermek için çıkmış olduğum bu yolda en çok sizlere ihtiyacım vardır. Muhtarlar, mahallelerimizin seçilmiş isimleridir. Mahalleler ile bürokrasi arasında köprü vazifesi gören, şehir yöneticilerinin adeta gözü kulağı olan muhtarlarımızın görüşlerine ve fikirlerine her zaman önem verdiğimizi belirtmek isterim. Sizler ile doğru iletişim kurduğumuz zaman en verimli çalışmayı da gerçekleştiririz” diye konuştu.

 

“KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIM”

 

Nuhoğlu “ Sizler ile koordineli bir şekilde olamazsak aramazdı kopukluk olur ve verimli bir şekilde çalışamayız. Ben siyaseti şeffaf, adaletli ve dürüst bir şekilde yapacağım” dedi. Büyükşehir ve İlçe Belediye ile aralarında kopukluk olduğunu kaydeden muhtarlar, verilen sözlerin bir kısmının tutulmadığını kaydettiler. Nuhoğlu ise başkan seçildiği takdirde, GAZDAŞ, TREDAŞ ve tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalışacağı sözünü verdi.

 

“HER ZAMAN FAYDALI OLACAĞIZ”

 

Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretinde esnafın sıkıntılarını dinleyen Nuhoğlu “ Sorunları dinleyip fotoğraf çekilip kenara çekilmeyeceğim. Üreterek sorunları çözeceğiz. Birlikte çalıştığımız zaman Ergene esnafımıza her zaman daha faydalı olacağız. Bizler esnafımızı ne kadar destekler ve yardımcı olursak bölgemiz daha fazla gelişir, katılımda daha fazla sağlanır” diye konuştu. Ziyaretten ötürü Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu’na teşekkür eden Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Er “ 4.5 yıldır Ergene’ye vermiş olduğunuz hizmetleri biliyoruz. Bu süre zarfında iyi bir yol kat ettiniz. Bugün ziyaretiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek esnafın şikayetlerini Nuhoğlu’na iletti.

 

FARKLILIK YARATMAK İSTİYORUZ

 

Nuhoğlu daha sonra ise Ergene Erzincan-Tunceli-Bingöl Birlik Beraberlik Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri tarafından ‘ Başkan seçildiğiniz takdirde derneklere yardım yapmayı düşünüyor musunuz? ‘ sorusunun yöneltilmesi üzerine konuşan Nuhoğlu “ Mutlaka Belediye olarak derneklerimize üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Derneklerimiz tabela dernekleri olmamalıdır. Dernek Başkanları her zaman çalışmalı ve üretmelidir” diye konuştu. ‘İlçeye ve mahallelere neler katacaksınız?’ soru üzerine konuşan Nuhoğlu “ Ergenemiz için projelerimiz hazır. Çocuklarımızdan gençlerimize, kadın-erkeklerimizden yaşlılarımıza kadar herkesin yüzünün güleceği projelerimiz var. Adaylığımız açıklandığı zaman vatandaşlarımıza projelerimizi teker teker anlatıp farklılık yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

Haber: Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10