Vali Ceylan'a veda yemeği

Cumhurbaşkanlığı  Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Mehmet Ceylan için veda yemeği düzenlendi. Gecede konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan " Asıl a

Tekirdağ 1.11.2018 12:27:00 0
Vali Ceylan

Tekirdağ Valiliğince Polisevinde düzenlenen veda yemeğine; Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Garnizon Komutanı Tank. Kur. Alb Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanoğlu ,Tayyar Şaşmaz, Dr. Abdullah Kalkan, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb Albay Şahin Karakaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ, Çorlu,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Müdürleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Veda yemeğinde konuşan Vali Mehmet Ceylan, “Böyle bir organizasyonu düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlerin de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığının son kararnamesi ile iki buçuk yıla yakındır görev yaptığım Tekirdağ ilinden Mülkiye Başmüfettişi olarak atamam gerçekleştirildi ve bu münasebetle bu süreç içerisinde Tekirdağ'da hem sizlerle, değerli vekillerimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımızla, diğer başkanlarımızla, tüm çalışma arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve tabii ki Tekirdağ’da  basınımızın gerçekten çok değerli katkılarıyla hizmet etmeye gayret  ettik” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

 

Amaçlarının vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu kaydeden Ceylan “ Asıl amacımız bu süreç içerisinde en iyi şekilde burada görevimizi icra edip halkımıza, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en hızlı şekilde sunma gayreti içerisinde olduk. Neticede de inşallah biz yapabildiğimiz kadarıyla günahıyla, sevabıyla gayret sarf ettik. Takdir tabii ki vatandaşlarımızındır. Ben bu süreç içerisinde bana destek veren bütün çalışma arkadaşlarıma, tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Hata yapmış olduğumuz herhangi bir eksiklik varsa sizlerden helallik diliyorum. inşallah bundan sonra da hep birlikte yine de ben bir Tekirdağlı olarak bundan sonra sizlerle birlikte olacağım. Sizlerin de her zaman için çalıştığım yerlerde bundan sonra görev yerimde hep birlikte gönül birliği içerisinde kapımızın her zaman sizlere açık olduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.

 

“DAHA İYİ YERLERE GÖTÜRECEKTİR”

 

Önemli olanın ihlas içerisinde  samimiyetle hizmet edebilmek olduğunu da dile getiren Ceylan, “Biz bunu başarmaya gayret sarf ettik. inşallah bu konuda biz üzerimize düşeni bir nebze de olsa yapabilmiş izdir diye düşünüyorum. Bundan sonra görev alacak olan çok değerli abimiz inşallah burada bayrağı en iyi şekilde alıp daha iyi yerlere götürecektir. Muş Valiliği'nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan çok değerli abimiz Aziz Yıldırım beyefendi inşallah bundan sonra da burada sizlerle birlikte Tekirdağlı hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu hizmet kervanı yürüyecektir. Ben tekrar katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve sizlerle birlikte aynı duygular içerisinde olmaya devam edeceğim” diyerek veda yemeğine katılan herkesle teker teker vedalaştı.

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10