Malkara Meclisi 5 gündem maddesini görüştü

Malkara Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Başkanlığında toplandı. Önceki gün saat 16.00'da yapılan meclis toplantısında 5 gündem maddesi

Malkara 2.11.2018 12:31:00 0
Malkara Meclisi 5 gündem maddesini görüştü

Açılış konuşması, yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlayan toplantıda ilk olarak Tam Zamanlı Sözleşmeli 1 Avukat Çalıştırılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Emlak İstimlak Müdürlüğünün Satış hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna  oy  birliği ile havale edildi. Meclis toplantısının 1. oturumunun ardından toplanan Plan ve  Bütçe Komisyon raporu Meclis toplantısının 2. oturumunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

İMAR PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Gündemin 3. Maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Yapılaşma Plan Notları Görüş hakkındaki yazısının görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin ardından gündem dışı maddelere geçildi. Malkara merkez, Balabancık, Sağlamtaş ve Kozyörük Mahallelerinin 5 yıllık İmar Planları hakkındaki İmar Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesinin Kırıkali Mahallesi 784 parselde yer alan imar planı yapımı hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10