''Ergene'nin yol sorunu çözülecek''

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol bakım çalışmaları kapsamında asfaltlama ve kilit parke taşı çalışmalarını sürdürüyor.

Ergene 2.11.2018 13:09:00 0

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler önce ki gün Yeşiltepe Mahallesi’nde Ebru Sokak, Çinili Sokak, Serhat Sokak, İnanç Sokak ve Yaşar Doğu Caddesi’nde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlarken,  diğer ekipler de Sağlık Mahallesi Edirne 1. Sokakta sıcak asfalt öncesi yol kazı çalışmalarına başladı. Büyük iş makineleri ile kazılan Edirne 1.Sokak önümüzde ki haftalarda asfaltlanacağı ifade edildi. Öte yandan Sağlık Mahallesi’nde birçok sokakta asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler önceki gün Edirne 5. ve 6. Sokakta asfalt çalışmalarına başladı.

 

‘’ERGENE’DE ASFALTLANMAYAN YOLUMUZ KALMAYACAK’’

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan yüksel, “Vatandaşlarımıza yaşanılabilir bir Ergene sunmak için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerimizde gerek kilit parke taş gerekse asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, yapılan asfalt çalışmaları ile Ergene’de asfaltlanmayan yolumuz kalmayacak” dedi.

 

VATANDAŞLARIN YOL SORUNUNA ÇÖZÜM BULUYOR

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada ‘’Ergene’nin her noktasında yol çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi özellikle Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallelerinde yapılan asfaltlama ve beton parke taş çalışmaları ile vatandaşların yol sorununa çözüm buluyor’’ dedi.

Haber: Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10