Nuhoğlu: Ergene'yi geliştirmek boynumun borcudur

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu önceki gün Ergene Bulgaristan Göçmenler Derneği ile Marmaracık ve Yulaflı Mahallelerini ziyaret etti.

Ergene 4.11.2018 16:41:00 0
Nuhoğlu: Ergene

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu’nu Bulgaristan Göçmenler Derneği Başkanı İsmail Uslu tarafından karşılandı. Ziyaretten ötürü Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu’na teşekkür eden Dernek Başkanı İsmail Uslu “ Burada bütün partilerden üyelerimiz var. Nuh Başkanımızı çok eskiden tanıyorum. Kendisi ile zorlu ve güzel günlerimiz oldu. Nuh Başkan görev yaptığı süre zarfında belediyede üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır” dedi.

 

“BENİM BOYNUMUN BORCUDUR”

 

4.5 yıllık görev süresi içinde bütün vatandaşları dinlemeye ve yardımcı olmaya çalıştığını kaydeden Nuhoğlu “ Ergene de kent kavramı yoktur. Önce bunu oluşturmamız gerekiyor. Şehri canlandırıp, sosyal alanlarımızı fazlalaştırmamız gerekiyor. Halkımızı dinlemekten bıkmayacağım ve yorulmayacağım. Ergeneyi geliştirmek benim boynumun borcudur. İlçemizin gelişmesi için de iletişimde şarttır” diye konuştu.

 

“KIRGINLIK OLMAYACAK”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene Belediye Başkan aday adayı Nuh Nuhoğlu sonra ise Marmaracık ve Yulaflı Mahallerini ziyaret etti. Burada esnaflarla bir araya gelen Nuhoğlu “ Bugün esnafımızın sıcak ve samimi sohbetinden duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bugün sizleri ziyaret ederek sıkıntılarınızı yerinde görmek istedim. Bana aklınıza takılan her sorunu sorabilirsiniz. Benim sizlere veremeyecek cevabım yoktur. Sizler her zaman çözüm üreten bir başkan ile birlikte olacaksınız. Başkan olursam da gelip size her zaman dinleyeceğim. Esnafımız ile bir aile olacağız. Hepimiz bu ailenin üyesi olarak birlik ve beraberlik içinde paylaşarak Ergene’yi daha iyi yerlere getireceğiz. Küslük dargınlık  kırgınlık olmayacak hepimizin yüzü gülecek “ dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10