Kapaklıspor Çorluspor'u gole boğdu

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor 6.hafta karşılaşmasında evinde Çorluspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Malkara deplasmanından puansız dönerek zirve yarışında ağır b

5.11.2018 14:22:00 0
Kapaklıspor Çorluspor

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Emre, Yunus Emre, Sacko, Tezcan, Burak, Nail, Alihan, Mert ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile çıkarken; Çorluspor Yücel, Cavit, Erkan, Emrecan, Alican, Berkan, Mecnun, Hüseyin, Onur, Hakan ve Mazlum kadrosu ile çıktı.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 17’inci dakikasında ulaştı. Çağatay’ın kullandığı korner atışında ceza sahası dışında topla buluşan Sacko sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Zayıf rakibi karşısında bulduğu golle moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Konuk ekip Çorluspor ise geliştirdiği cılız ataklarla etkili olmaya çalıştı. Rakibi karşısında ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Kapaklıspor 35’inci dakikada ikinci golü buldu. Hızlı gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Emre Kaymaz şık bir vuruş gerçekleştirerek takımının ikinci golünü kaydetti. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine de ev sahibi ekip Kapaklıspor etkili başladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor’da 57’inci dakikada Mert’in golüyle farkı üçe çıkarttı. Gol bulmaya devam eden Kapaklıspor iki dakika sonra ise Emre Kaymaz’ın golüyle farkı dörde çıkardı. Çok rahat bir futbol sergileyen Kapaklıspor karşısında Çorluspor varlık gösteremedi. 68’inci dakikada Alihan’ın ortasını iyi takip eden tecrübeli kaptan Tezcan skoru 5-0 yaptı.

 

15 PUANA YÜKSELDİ

 

Kalan dakikalarda rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor’da sahneye bu kez Oğuz çıktı. Son dakikalarda Alihan’ın pasıyla hareketlenen Oğuz düzgün ve sert bir vuruşla maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 6-0 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 15 yaparak geçtiğimiz haftaki Malkara 14 Kasımspor mağlubiyetini taraftarına unutturdu. Ligde bu sezon istediğini elde edemeyen Çorluspor ise üç puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10