Yaka aday adaylığı için başvuruda bulundu

Kapaklıspor Boks Antrenörü Sedat Yaka, dün kalabalık bir grupla Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için CHP Kapaklı İlçe Teşkilatına aday adaylığı başvurusunda bulundu.  Dün saat 17.00'de CHP

Kapaklı 5.11.2018 18:11:00 0
Yaka aday adaylığı için başvuruda bulundu

Yerel seçim sürecinin başladığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin “ Meclis üyeliği için aday adaylarımızın müracaatlarını alıyoruz. Bu süreçte de bizlerle birlikte yol alacak Sedat Yaka arkadaşımızda bugün aday adaylığını açıkladı. Sürecimiz devam ediyor. Hepinizin bildiği gibi yerel seçimler çok fazla siyasi ağırlığında olmuyor. Genelde hizmet edecek insanlarla yola devam ediliyor. Bizim partimize de yoğun bir talep var. Bizde bundan mutluluk duyuyoruz. Sedat Yaka arkadaşımız da bizi tercih ettiğin için teşekkür ediyor, kendisine de başarılar diliyoruz” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

 

CHP Kapaklı Belediye meclis üyesi aday adaylığını İlçe Başkanı Kenan Seçkin, yönetim kurulu ve dostlarının huzurunda açıkladığını kaydeden Sedat Yaka “ Bundan sonraki süreçte inşallah partimiz bizi aday gösterir ve bu göreve layık görürse Belediye Başkanımız İrfan Mandalı ile birlikte el ele ve omuz omuza mecliste sizin sorunlarınızı bir an önce çözüme kavuşturmak için gerekli mücadeleyi ve çalışmayı yapacağıma söz veriyoruz. Bugün beni yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Yaka konuşmasının ardından başvurusunu CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin’e teslim etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10