''Hizmet yapamayacaksanız koltuklarınızı terk edin''

İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, hükümetin Süleymanpaşa'nın ihtiyaçlarına cevap vermemesini sert bir dille eleştirdi. Darıca, hükümetin Süleymanpaşa'yı ha

Süleymanpaşa 6.11.2018 15:19:00 0

Hükümetin Süleymanpaşa’nın ihtiyaçlarına cevap vermemesini eleştiren İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı; ‘’45 kilometrelik 267 milyon lira yatırım bedeli olan Tekirdağ-Hayrabolu yolunun tasarruf tedbirlerine takılmış. 2017 yılında 2 milyon lira ayrılan yola 2018 yılı sonuna kadar ayrılması planlanan 20 milyon liranın da aktarılamayacağını öğrendik. Hayrabolu yolu can almaya devam mı edecek? Şırnak’a yapılan yol, Diyarbakır’a yapılan yol niye Süleymanpaşalı kardeşlerimizden esirgeniyor. Nerede hükümet yetkilileri, nerede AK Parti’nin Tekirdağ Milletvekilleri?’’ şeklinde konuştu.  

 

3 BİNANIN DA DURUMU ORTADA

 

Merkez ilçe Süleymanpaşa’nın kaderine terk edildiğini ifade eden Darıcı, Tekirdağlıların sağlık alanında da hizmet alamadığını kaydetti. 2015 yılında imzaları atılan şehir hastanesinin temelinin daha yeni atıldığını ifade eden Darıcı; ‘’Hastanenin en erken 2021’de açılacağı söyleniyor. Türkiye’de hastane yapılmayan il kalmadı. Tekirdağ’da hala hastane inşaatı ile uğraşıyoruz. İnsanlarımız 3’e bölünen hastaneler arasında mekik dokuyor. 3 binanın da durumu ortada” ifadelerini kullandı.

 

BİRAN ÖNCE YAPIN ŞU KÖPRÜYÜ KURTARIN

 

Karayolları tarafından yanlış yere yapılan köprülere bağlantı yapılamadığı için vatandaşların diş hastanesine tarla yollarından gitmek zorunda kaldığını ifade eden Darıcı, Devlet buraya milyarlarca lira para harcadı bir bina yaptı. Fakat bu binaya ulaşmak mümkün değil. Belediye topu hükümete atıyor. Biran önce yapın şu köprüyü. Süleymanpaşalıları çile çekmekten kurtarın” dedi.

 

ÇIKSIN BİRİ AÇIKLASIN

 

Temeli 1993’de atılan ve Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı" kapsamına alınan Tekirdağ Kültür Merkezi'nin inşasının yüzde 99 oranında tamamlanmasına rağmen eylülde açılacak denilen merkezin hala açılmadığını dile getiren Darıcı; ‘’Niye açılamıyor çıksın biri açıklasın. Süleymanpaşalı hemşehrilerim 2 senedir düğün salonlarında etkinlik yapmaya çalışıyor. Süleymanpaşa’nın çocuklarını cezalandırmaya hiç kimsenin hakkı yok. Eğer hizmet yapamayacaksanız bulunduğunuz koltukları terk edin. Vergi vermede ilk 10’da almada 42. Sırada yer alan Süleymanpaşamız hükümet eliyle sistemli olarak cezalandırılıyor” dedi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10