Asla O'nun izinden ayrılmayacağız

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Dün okulun konferans salonunda dÃ?

Çerkezköy 9.11.2018 19:53:00 0
Asla O

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında konuşan Ortaokul Müdürü Tuğba ZENGİNAL; ‘’Cesareti, azmi ve kararlılığı ile sadece Türk Milletine değil tüm dünya uluslarına örnek olan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin eşsiz lideri, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve her geçen gün artan büyük bir özlemle anıyoruz. Uğur Okulları olarak, Atamızın ilke ve ilkelerine bağlı, fikri ve vicdanı hür, çağdaş bireyler, aydınlık nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Asla onun izinden ayrılmayacağız’’dedi.

 

ŞİİRLER OKUNDU

 

Açılış konuşmasının ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı ile ilgili hazırlanan video gösterime sunuldu. Akabinde 5/A sınıfı öğrencisi Toprak Jiyan Aslan “Atatürk gülümsedi öğretmenim” adlı şiirini,

 

9/B sınıfı öğrencilerinden Elif Mine Uygun “Bir Tutkudur Mustafa Kemal” adlı şiiri, 9/B sınıfı öğrencilerinden Kenan Efe Yılmaz “Ben Mustafa Kemal’im” adlı şiiri okudu.

 

DRAMA CANLANDIRILDI

 

Şiirlerin okunmasının ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdem Civelek ve 5/A sınıfı Öğrencisi Duru Çokeker’i “Sen Atatürk’ü tanımazsın çocuğum” adlı dramayı canlandırdı. Daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu “Bir Ömrün Hikâyesi” isimli oratoryo sahne almasının ardından okulun Müzik Öğretmeni Selin Öner yönetimindeki müzik korosunu sahne aldı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10