Haftanın maçı Ereğli'de

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 7.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada lider Marmaraereğlisi Belediyespor evinde Kapaklıspor'u konuk edecek. Ereğli Sahas?

9.11.2018 11:04:00 0
Haftanın maçı Ereğli

Tekirdağ Süper Amatör Ligde heyecan tüm hızıyla devam ederken,  7 haftada altı karşılaşma oynanacak.

 

14.00’DE OYNANACAK

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftanın maçı Marmaraereğlisinde oynanacak. 18 puanda lider durumda bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor 15 puanla ikinci sırada bulunan Kapaklıspor’u konuk edecek. Marmaraereğlisi’nde Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Sezonun en önemli maçında deplasmanda Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk olacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ancak bu karşılaşmadan da üç puan ile ayrılmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

SARAY DEPLASMANDA

 

13 puanla üçüncü sırada bulunan Saray Belediyespor ise deplasmanda üç puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor’a konuk olacak. Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.

 

KAPAKLI SİTESPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Topladığı 12 puanla dördüncü sırada bulunan Çorlu Kültürspor ise deplasmanda Kapaklı Sitespor’a konuk oluyor. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14.00.

Hafta sonunda güçlü rakipleri Çorlu Kültürspor’u konuk edeceklerini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sağlamtaşspor karşısında galibiyeti kaçırdık. Bu hafta ise evimizde Çorlu Kültürspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Ligde aynı puanla beşinci sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ise deplasmanda 100.Yılspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma ise 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 9 puanla sekizinci sırada bulunan Malkara 14 Kasımspor ise Malkara Sahası’nda on puanla yedinci sırada bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk ediyor. Zorlu karşılama ise saat 15.00’de başlayacak. Ligde orta sıralarda yer alan Büyükyoncalıspor ile Sağlamtaşspor kozlarını Saray Sahası’nda paylaşacak. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılama ise saat 14.00’de başlayacak.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10