Erdinç öğretmenin adı okulunda yaşatılacak

Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu Okul Aile birliği ve Hayırsever İş Adamı Zeki Toprak tarafından Erdinç Engin Öğretmenin anısına Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu'nda yaptırılan "Erdinç Eng

Çorlu 11.11.2018 16:34:00 0
Erdinç öğretmenin adı okulunda yaşatılacak

Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu Okul Aile birliği ve Hayırsever İş Adamı Zeki Toprak tarafından Çorlu Fevzi Çakmak İlkokulu’nda yaptırılan "Erdinç Engin Stem ve Kodlama Laboratuvarı" düzenlenen törenle açıldı.  

 

KİMLER KATILDI?

 

Erdinç Engin Öğretmenin anısına yaptırılan STEM ve Kodlama Laboratuarının açılışına Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, okul müdür ve müdür yardımcıları, hayırseverler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

ULUSAN KONUŞMA YAPTI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde Okul Müdürü Adem Çamcı açılış konuşmasını yaptı. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan konuştu.

 

LABORATUAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Konuşmaların ardından hayırsever iş adamlarına plaketleri takdim edildi.Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk oyunları ekibi Trakya yöresinden derlediği gösterilerini katılımcıların beğenisine sundu. Halk oyunlarının ardından açılış kurdelesi kesildikten sonra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ile beraberindekiler laboratuarda incelemeler yaparak öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10