Kapaklı'nın kaybedecek zamanı yok

2009 Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, 2019 yerel seçimler öncesi Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kapaklı'nın bugünden itibaren kaybedecek bir gün dahi vakti olm

Kapaklı 12.11.2018 20:11:00 0
Kapaklı

Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda dün saat 18:00’da resmi başvurusunu yaptıktan sonra parti binası önünde konuşma yaptı. Partinin kurulduğu günden bugüne kadar her kademesinde görev aldığını, gece gündüz demeden var gücüyle partinin ve teşkilatının başarısı için emek sarf ettiğini belirten Yılmaz, AK Parti gibi ilkeli, seviyeli, dürüst, siyaseti kendisine rehber edinmiş bir siyesi partide görev almaktan bugüne kadar şeref duydum, bundan sonra da duymaya devam edeceğim’’ dedi.

KAPAKLIMIZI AK PARTİLİ BİR BELEDİYEYE KAVUŞTURMAK ZORUNDAYIZ

Kapaklı’nın ve Kapaklı’da yaşayan her bireyin ak kadrolara ihtiyacı olduğunu ifade eden Yılmaz; ‘’ Ak kadrolarla yönetilen belediyelerde büyükşehirlerde sosyal belediyecilik anlayışını insanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesiyle yapılan hizmetten Ak kadrolara sahip belediyelerde dürüst, şeffaf, adil bir yönetim anlayışı ve verimli çalışmanın iş bitiriciliğin sorunların nasıl çözümlendiğini hepimiz biliyoruz. Bunun için Kapaklımızı Ak Partili bir belediyeye kavuşturmak zorundayız’’ dedi.

HİZMET SİYASETİ DEVRİNİN BAŞLAMASINI HEP BİRLİKTE SAĞLAYACAĞIZ

Yıllardır Kapaklı’da yaşayan ve Kapaklı sokaklarını bilen biri olarak belediyede 15 yıldır iktidar olan ama muktedir ve muaffak olamayan bir zihniyete sahip olduklarını ifade eden Yılmaz, hizmetten bir haber sosyal belediyecilikten yoksun bir yönetime sahibiz. Belediye yönetimindeki karamsarlık, umutsuzluk, mutsuzluk, huzursuzluk, yoksulluk kapaklı şehrinin her yerine sirayet etmiştir. Kapaklı’da yaşayan hiçbir hemşehrimiz bunları hak etmemektedir. Artık Kapaklı’nın hak ettiği yerel yönetimlere kavuşması, Kapaklı’da istismar, menfaat, rant, adamcılık ve yolsuzluk siyasetinin bitip artık Kapaklı’da insan odaklı hizmet siyaseti devrinin başlamasını hep birlikte sağlayacağız’’ dedi.

KAPAKLI’NIN BUGÜNDEN İTİBAREN KAYBEDECEK BİR GÜN DAHİ VAKTİ YOK

Kapaklı’nın bugünden itibaren kaybedecek bir gün dahi vakti olmadığını ifade eden Yılmaz; ‘’ Vizyonu ve misyonu 2023, 2053, 2071 olan ve modernleşen bir Türkiye’nin gerisinde artık Kapaklımız kalmamalıdır.  Artık Kapaklı’da alt yapı sorunlarının olmadığı imar ve ulaşım sorununun yaşanmadığı cadde ve sokaklarının düzenli ve temiz olduğu ekonomisin hızla büyüdüğü sosyal sportif kültürel faaliyetlerimizin pozitif yönde geliştiği modern teknolojilerin kullanıldığı halkımızın değerlerinin yaşatıldığı bir kapaklı’da yaşamayı hep birlikte Kapaklı’da yaşayan tüm insanların hak ettiğine yürekten inanıyorum. Bunun için belediye başkan aday adayı oluyorum. Tüm kalbimle inanıyorum ki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kapaklı Belediyesi’ne hep birlikte AK Pati bayrağını dikeceğiz’’ dedi.

KAPAKLI’NIN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM

AK Parti iktidarının Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlere  verdiği önemin bilincinde olduklarını ifade eden Yılmaz; ‘’ bunun için birlik ve beraberliğimizden taviz vermemeliyiz. Teşkilatımız takdir eder genel merkezimizde uygun görüp yüce Mevlam nasip ederde adayımız açıklandığı ilk günden itibaren sizlerle birlikte el ele omuz omza gönül gönül’e vererek genciyle yaşlısıyla gece gündüz yağmur çamur demeden Kapaklı’da girilmedik ev, gezilmedik sokak,  sıkılmadık el alınmadık gönül bırakmadan 31 Mart sabahı Kapaklı Belediyesi’ne ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ak kadrolara kavuşturmak benin ve teşkilat mensuplarımızın boynunun borcudur’’ dedi. Yılmaz; ‘’ Hazreti Yunus ve Hz. Mevlana’nın anlayış ve hoşgörü işi Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim’in cesur yürekli Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iler görüşlülüğü Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Adalet ve Kalkınma Patimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın biz bu millete efendi değil hizmetkarlığa geldik anlayışıyla önce ak partinin sonra da Kapaklı’nın belediye başkanlığına talibim’’ dedi.

Haber: Faik Onur Kaya

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10