İzciler sertifikalarını Akay'dan aldı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri 3-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ankara-Eskişehir Kültür Kampı'na katıldı. Kamp etkinliğine katılan izcilere Çerkezköy Belediye B

Çerkezköy 13.11.2018 16:43:00 0
İzciler sertifikalarını Akay

2 Kasım Cuma akşamı Çerkezköy’den yola çıktıklarını belirten izciler, 3 Kasım Cumartesi günü Milas Gençlik Spor İzcileri ile birlikte önce Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini daha sonra 1. ve 2. Meclisi, MTA Müzesi ve Hamamönü’nü gezdiklerini kaydetti. Ankara programını tamamlayarak, Eskişehir’e geçtiklerini kaydeden izciler, 4 Kasım Pazar günü Sazova Kültür Parkı, Masal Şatosu, Eskişehir Hayvanat Bahçesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi, Eskişehir Havacılık Müzesi’ni ziyaret ettiklerini kaydetti.

 

ÇERKEZKÖY'E DÖNDÜLER

 

Eskişehir faaliyetini tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri daha sonra Çerkezköy’e geri döndüklerini ifade etti. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından karşılandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcilerine katılım sertifikalarını takdim etti. Program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10