Vali Yıldırım Hayrabolu'ya çıkartma yaptı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Hayrabolu'ya giderek, kurum ve kuruluşları ziyaret etmesinin ardından esnaf ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Tekirdağ 15.11.2018 13:36:00 0
Vali Yıldırım Hayrabolu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ilk olarak Hayrabolu Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya  iade-i ziyarette bulundu. Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Ahmet Karakaya ve ilçe  protokolü tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Kaymakam Karakaya’dan ilçe hakkında bilgi aldı. Ardından Vali Yıldırım, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’na  iade-i ziyarette bulundu. Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Fehmi Altayoğlu’ndan  bilgi alan Vali Yıldırım, başarılar diledi. İlçedeki esnafları da ziyaret eden Vali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdür V. Emre Özyumurtacılar ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Alagöz’den bilgi aldı.

 

ŞEHİT AİLELERİNİ DE ZİYARET ETTİ

 

Ziyaret kapsamında ilçede bulunan şehit ailelerini de ziyaret eden Yıldırım, Çıkrıkçı Mahallesi’nde  Gazi Vali Ayhan Çevik ve Şehit P.Er Halil Öztürk’ün mezarını ziyaret ettikten sonra, Merhum Vali Ayhan Çevik’in annesi Şevkiye Çevik ile Şehit P.Er Halil Öztürk’ün annesi Hayriye Öztürk ve babası Ali Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyaretlerde Hayrabolu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Emniyet Müdür V. Emre Özyumurtacılar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Alagöz ile İlçe Müftüsü Haydar Hüyük’de yer aldı.

 

KUR’AN-KERİM OKUNDU

 

Ziyaretlerde ilçe Müftüsü tarafından Kur’an-Kerim okunarak, dua edildi. Şehit ailelerinin daima yanında olduklarını belirten Vali Yıldırım; “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bizde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmakla yükümlüyüz. Devletimizin kapısı sizlere her daim açıktır. Taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10