''Hedefimiz 500 çocuğun ücretsiz eğitim alması'' 

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan 29 Ekim'de başlatılan Ağaç Kardeşliği Projesi  kampanyasının 25 kasım'da sona ereceğini ifade ederek bu tarihe kadar kampanyaya katkı sağlamak isteye

Çerkezköy 16.11.2018 16:17:00 0

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan konu ile ilgili şu bilgiyi verdi; ‘’TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilciliği ismiyle geçen yıl da oluşturulan ve bu yıl da aynı isimle 29 Ekim  tarihinde başlayan ‘Ağaç Kardeşliği Projesi Kampanyası’ başarılı bir şekilde devam etmektedir. 29 Ekim tarihinden 16 kasım tarihine kadar kampanyamıza bin 158 kişi bağışta bulundu. Kampanyamız 25 Kasım tarihine kadar devam edecek. TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği Projesi yararına TEMA Vakfı Çerkezköy takımı bağış kampanyasını başarılı bir şekilde sürdürmekten de mutluluk duyuyoruz" dedi.

 

HEDEFİMİZ PROJEDEN 500 ÇOCUĞUN ÜCRETSİZ EĞİTİM ALMASI

 

400 çocuğun bu projeden ücretsiz yararlanacağını ifade eden Nilüfer Ceylan, " Katılım daha da arttıkça projeden ücretsiz eğitimden yararlanacak çocuk sayısı da artacak.TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilciliği olarak hedefimiz bu projeden 500 çocuğa ulaşarak  ücretsiz olarak yararlanmasıdır. Bu nedenle Ağaç Kardeşliği Projesi Kampanyası’na duyarlılık gösteren vatandaşlarımızın kampanyaya yapacakları bağışlar önemli. TEMA Vakfı'nın çocuklarımıza yönelik 'Ağaç Kardeşliği Projesi' sürdürülebilir iyi yaşam koşullarının devam etmesi için çok önemli ve bu bir eğitim desteğidir. Çocuklarımız tohumdan fidana giden bu yolculuğa birebir tanıklık etmektedir. Dokunarak, kirlenerek ,merak ederek ,gözlem yaparak, sevinerek, üzülerek bir tohumun önce filiz sonra fidan en sonunda da toprakla buluştuğu o muhteşem maceranın baş kahramanı olacaklardır. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı 25 Kasım'a kadar süren bağış kampanyamıza katılmalarını ve bu iyiliğe ortak olmalarını istiyoruz. Kampanyaya katılacak duyarlı vatandaşlarımız şu link'ten katılım sağlayabilirler. http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC31116’’ dedi.

 

İYİLİK PEŞİNDE KOŞTUK

 

Ceylan; "Ağaç Kardeşliği Projesi’nden daha fazla çocuğumuz faydalansın, yaşayarak öğrensinler ve sonra da büyüdüklerinde yaptıkları iş ne olursa olsun önce evimiz olan doğayı korumanın ne kadar önemli olduğunu hep hatırlasınlar diye  geçtiğimiz hafta İstanbul Maratonu’nda TEMA Vakfı Çerkezköy ve Kapaklı gönüllüleri olarak toplam 70 kişilik bir maraton ekibimizle 'TEMA VAKFI adına ‘İyilik Peşinde’ platformu olarak koştuk. Maratona katılmamız için gidip gelmemizde bizlere araç tahsisi eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a da çok teşekkür ediyoruz. Yürüttüğü başarılı kampanya ile topladığı bağış, maratona katılan  koşucu  sayısı, bağış yapan kişi sayısı ile Türkiye genelinde ve TEMA Vakfı içinde Çerkezköy ve Kapaklı olarak çok üst sıralarda yer alarak dikkat çektik. Bu da bizleri çok mutlu etti" diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10