Akay potanın perilerini Eskişehir'e uğurladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Kadınlar Bölgesel Amatör Liginde ilk maçına bugün çıkacak olan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı'nı dün belediye ?

16.11.2018 17:03:00 0
Akay potanın perilerini Eskişehir

Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın 17 Ekim Cumartesi günü (bugün) saat 14.00’da 2018 - 2019 sezonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ilk maçına çıkacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Takımımız Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Eskişehir AR-GE Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Biz sporcularımızın ellerinden geleni yaparak başarılı olacaklarına, kentimizi başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile kızlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra ise Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete, teknik heyet ve sporcularla Belediye Hizmet Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Akay’a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete, “Ligdeki ilk maçımızdan zaferle ayrılmak ve Eskişehir’den galibiyetle dönmek istiyoruz” diye konuştu.  

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10