Aydeniz: Daha iyisini yapmak için yola çıkacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, dün bugün 18:00'da parti binasında Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci ve partililerle birlikte yaptığı b

Çerkezköy 19.11.2018 18:17:00 0
Aydeniz: Daha iyisini yapmak için yola çıkacağız

MHP’de aday adaylığı düşünen il başkanı, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifa sürecinin 15 Kasım’da sona erdiğini belirten Aydeniz “Bizim yönetimimizden de belediye meclis üyeliği için istifa eden arkadaşlarımız oldu. Aday adaylığı başvuruları 15 Aralık’ta sona erecek. Belediye başkan aday adaylığı başvurularımız genel merkeze şahsen yapılacak. İlçede de kayıtlarını yapacağız. Genel Merkezimiz tarafından oluşturulan 4 kişilik hukuk heyetinin taramasının ardından aday adaylarımız netleşecek” dedi.

 

“DAHA İYİSİNİ YAPMAK ÜZERE YOLA ÇIKACAĞIZ”

 

Bu seçim sürecinde üzerinden en çok oyun oynanan partinin MHP olduğunu düşündüklerini söyleyen Aydeniz “Fetö sızmalarına karşı en ciddi tedbirler alındı. Çerkezköy’de de aday adaylığı süreci devam ediyor. Gelip bizimle istişare edenler var, bizim görüştüklerimiz var. Birbirinden değerli belediye başkan aday adaylarımızı ve meclis üyesi adaylarımızı önümüzdeki süreçte kamuoyuna duyuracağız” dedi. MHP’nin yerel seçimlere kendi kurumsal kimliği ve kendi adayı ile gireceğini söyleyen Aydeniz “Üretken belediyecilik sloganı ile daha iyisini yapmak üzere yola çıkacağız” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN HİZMET ALAMADIĞINA İNANIYORUZ”

 

24 Haziran milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti ile oluşturdukları Cumhur İttifakına bağlılıklarının devam ettiğini fakat yerel seçimlerde ittifak olmayacağını belirten Aydeniz “MHP verdiği sözlerden dönecek bir parti değil” dedi. MHP olarak Çerkezköy’ün sorunlarını bildiklerini ifade eden Aydeniz “Halkın belediyeden neler beklediğini, belediyenin eksiklerini biliyoruz. 4 buçuk yılda yapılanı da yapılmayanı da biliyoruz. Adayımız ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte bütün vatandaşlarımıza ulaşarak üretken belediyeciliği anlatacağız. En yüksek oyu alıp zaferle çıkmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah Çerkezköy Belediyesi’ni MHP kazandığında büyükşehir olduktan sonra gelen bütçe payını en doğru şekilde harcaması için mücadele edeceğiz. MHP bu milletin parasını çarçur etmez. Çerkezköy’ün eksiklerini, ihtiyaçlarını biliyoruz. Her belediye başkanı kendi döneminde iyi bir şeyler olsun diye çabalar ama beceriksizlikle birleştirmemek lazım. İyi bir bütçe var, ama Çerkezköy’ün hizmet alamadığına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“KÖTÜ İŞÇİLİK VE MALZEME İLE PARALAR ÇARÇUR EDİLDİ”

 

Çerkezköy’de park dışında hizmet yapılmadığını savunan İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Vatandaş en pahalı suyu içiyorsa en iyi hizmeti de almak zorundadır. Bisiklet yollarına paranın gömülmesine MHP müsaade etmez. Vatanını milletini seven bu milletin her şeyin en iyisini hak ettiğine inanan kadrolarla seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çerkezköy küçük bir Türkiye fotoğrafı. Her ilden göç almış nadir bir kent. Türkiye’ye yakışır bir şekilde yönetilmesi, hizmet alması lazım. Yapılan iyi niyetli bazı çalışmalar da kötü malzeme ve kötü işçilik ile kısa sürede dezenformasyona uğradığı için israf olarak görüyoruz. Daha iyisini yapacağız. MHP belediyeciliğini halkımıza yaşatacağız” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10