Başkan Mandalı 'Çapkınlar' grubunu ağırladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı ve takımın taraftar grubu ''Çapkınlar'ı makamında ağırladı.

Kapaklı 20.11.2018 14:57:00 0
Başkan Mandalı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde Kapaklı'yı başarıyla temsil eden, Kapaklıspor'un, en büyük destekçilerinden olan Çapkınlar taraftar grubu üyeleri, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

KAPAKLISPORUMUZA BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Ziyaret sırasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Tüm maçlarımıza severek gideceğiz, izleyeceğiz, üzüleceğiz, mutlu olacağız ama yenerken sevindiğimiz gibi üzülmenin onurunu da yaşayacağız. El birliğiyle, omuz omuza sezon sonunda inşallah güzel şeyler yaşayacağız. Ziyaretlerinden ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftar grubumuza teşekkür ediyor ve temsilcimiz Kapaklısporumuza başarılar diliyorum" dedi. Ziyaret Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, taraftarlar ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10