5'inci zanlı da paketlendi

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesinde dört evden yaklaşık 60 bin TL değerinde hırsızlık gerçekleştirerek kayıplara karışan şüphelilerden dördü Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü AsayiÅ

Çerkezköy 20.11.2018 17:16:00 0
5

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3-14 Kasım tarihlerinde Kapaklı İsmetpaşa Mahallesinde hırsızlık gerçekleştiren ve firarda olan bir şüpheliyi gözaltına aldı.

 

İSTANBUL’DA YAKALANDILAR

 

Kapaklı’da dört ayrı adreste gerçekleştirilen hırsızlıkların ardından kamera kayıtlarının ardından çalışma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 6 şüphelinin İstanbul’dan gelerek Kapaklı'da hırsızlık gerçekleştirdikleri ve ardından izlerini kaybettirmek üzere İstanbul’a döndükleri tespit etti. 10 günlük çalışmanın ardından şüphelilerin Büyükçekmece, Bağcılar’da olduğunu tespit eden ekipler operasyon için düğmeye bastı.

 

DÖRT KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

 

Girdikleri evlerde tablet, laptop, altın ve nakit para çalarak hırsızlık yapan şüpheliler B.T, H.G, M.C ve S.M, M.Ç’yi gözaltına alınarak Kapaklı’ya getirilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan şüphelilerden M. Ç. savcılık tarafından serbest bırakılmış, dört şüpheli ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk olmuştu. 13 ayrı suçtan 3.5 yıl hapis cezası ve cezaevi firarisi olan B.T, 10 ayrı suçtan sabıkası bulunan H.G ile beş ayrı dosyadan sabıkası bulunan M.N ve M.C çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ cezaevine gönderilmişti.

 

BEŞİNCİ ZANLI DA YAKALANDI

 

Firarda olan iki şüphelinin yakalanması için operasyonu genişleten ekipler Yunus A.’yı da İstanbul’da yakalayarak gözaltına aldı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan Yunus A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin son hırsızlık şüphelisinin yakalanması için yürüttüğü çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10