Prof. Dr. Dökmen, Çorlulularla bir araya geldi

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi,  Ünlü Psikolog, Yazar ve Televizyon Programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen, "Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim" adlı konferansta ?

Çorlu 21.11.2018 16:01:00 0
Prof. Dr. Dökmen, Çorlulularla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen konferansa, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, davetliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ANNE VE BABA ÇOCUĞUNA GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMELİ

 

Prof. Dr. Dökmen, doğru iletişimin incelikleri hakkında örnekler vererek, "Her zaman mutlu olmak zorunda değilsiniz ama her zaman güçlü olmak zorundasınız. Karı, koca birbirine güzel şeyler söylemeli ve çocuğu dinlemeli. Anne ve baba çocuğuna güzel şeyler söylemeli. Birbirimizle her zaman empati kurmalıyız. Bu söylemiş olduğum sözler ailenin temel yapı taşlarını oluşturan en önemli şeylerdir. Karı, koca arasında empati olmadığı zaman sorunlar kendini gösterir. O yüzden empati çok önemlidir," dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Programın ardından Çorlu'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek kendisine çiçek takdim eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Üstün Dökmen'e teşekkür ederken, Prof. Dr. Dökmen de Çorlu'da vatandaşlarla bir araya gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek organizasyon dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.  

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10